2777
2789
عنوان

زنی که شوهرم باهاش بوده

1327 بازدید | 43 پست

دفعه ی پیش با زنی از همکاراش ارتباط گرفت، تازه اون زنیکه صیغه ی یه مرد دیگه بود؛ همزمان با شوهر منم رابطه داشت، اداره شون فهمید؛ زنه اخراج شد،شوهرمم تنزل پیدا کرد ، شوهرم تو کشتیرانی سمت بالایی داشت؛ الان باز تو این قسمت با یه همکار دیگه ش که اونم مطلقه هست رابطه گرفتن، شوهرمو تحریک میکرد هرروز با ما دعوا فحاشی درگیری بدبینی، حتی کاری کرده بود شوهرم به دیدن دخترشم نمیومد، اخه دوساله خونه رو ترک کرده شوهرم؛ حق و حقوقمو هم نمیده که طلاق بگیریم

چند روزه باخبر شدم زنه رو اخراج کردن، خودشم همه چیو لو داده آبرو واسه شوهرم نزاشته

چی بگم ؛ 

فقط میگم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارما حقیقته زمین ب شدت گرده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خدای تو بزرگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

آخیش 

همیشه خدا جای حق نشسته

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

تموم هرزه های شهرو که نمیشه زندونی کرد، شوهر خودتم هرزست خواهر، وگرنه خودش نخواد هیچ هرزه ای نمیتونه تحریک کنه مرتیکه شل تمبون بی مغزو، و یه چیز دیگه همه خائن ها یه روز رسوا میشن، خدا رسواشون میکنه