2777
2789
عنوان

کی مادرشوهرش ازش متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 33 پست
خیلی حس بدیه درک میکنم… منم برادر شوهر و‌ خواهر شوهرم حس میکنم ازم خوششون نمیاد چون همسرم زمان مجردی ...

بخدا من اصلا کاری باهاش ندارم هر چی ام میگه توجه نمیکنم و سکوت میکنم ولی از درون خود خوری میکنم

از دید به سریا فقط عروس مشکل داره مادرشوهر پاک و منزه یا ندیدن یا خودشون زدن ندیدن

احتمالا خودشون مادرشوهرن🤣 من هیچ بدی نکردم یعنی ندیدیم همو تا بدی بکنم ولی محبت و توجه شوهرم بهم باعث حسادت اونا شده 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من اصلا کاری باهاش ندارم هر چی ام میگه توجه نمیکنم و سکوت میکنم ولی از درون خود خوری میکنم

منم مثل شمام… نه تنها کاری ندارم بلکه تمام مسئولیتاشون تقریبا به دوش ماست، اخیرا فقط مالی کمتر شده ولی قطع نشده … ولی اصلا قدردان نیستن… و خیلی فراموش کارن…با اینحال خدا میبینه نیت خوب مارو … مراقب زندگیت و رابطه ت با همسرت باش