2777
2789
عنوان

کی مادرشوهرش ازش متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حتما کار مادرشوهرم دلیل محکمی داره هیچ کاری بی دلیل نیست شما خودت هم میدونی دلیل کارش چیه ولی ا ...

دلیلش اینه شوهرش مرده و میخاد پسرش جا شوهرش بدونه و فک میکنه من هووشم وگرنه من تا حالا جز خوبی کاری در حقش نکردم و دیدم لیاقت نداره

هر چقدر همسر با ادم باشه بازم رفتارای مادرشوهر تو مخ ادمههه خیلی بدم میاد

من همسرم اجازه اذیت نمیده اگ اذیت کنن ک بدبخت میشن 

بعدم من خونم جداست 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

مادرشوهر من ازم بیزاره متنفره حسش انقد زیاده ک نمیتونه چهرشو پنهان کنه همه متوجه میشن حتی عقدمون نیومدن جز بی احترامی و بی محلی ازش چیزی ندیدم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

من همسرم اجازه اذیت نمیده اگ اذیت کنن ک بدبخت میشن بعدم من خونم جداست

مام خونمون جداس همسرمم بیشتر وقتا طرف منه کارای اونم همیشه یه طرفس ولی من خیلی حساسم اعصابم خورد میشه

حتما حتما کار مادرشوهرم دلیل محکمی داره هیچ کاری بی دلیل نیست شما خودت هم میدونی دلیل کارش چیه ولی ا ...

بعضی مادرشوهرا عقده و حسادت دارن زورشون میاد چیز پسرشون میره تو چیز عروسشون اگه گناه خدا نبود بعضی مادرشوهرا چیز پسرسونم می‌خوردن ک ب عروس نرسه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خیلی حس بدیه درک میکنم… منم برادر شوهر و‌ خواهر شوهرم حس میکنم ازم خوششون نمیاد چون همسرم زمان مجردی خیلی بیشتر از یه بردار براشون هزینه میکرد … خدا جای حق نشسته …شما منصف و درست باش و به فکر زندگی خودت باش اونا هم کم کم اروم میشن عزیزم ببینن کاریشون نداری . ارومم نشن باز خدا میبینه برات جبران میکنه فقط به هیچ وجه قاطی بازی دعوا و بحث نشو ،احترامتو حفظ کن و اتو نده بهشون برای دشمنی

بعضی مادرشوهرا عقده و حسادت دارن زورشون میاد چیز پسرشون میره تو چیز عروسشون اگه گناه خدا نبود بعضی م ...

از دید به سریا فقط عروس مشکل داره مادرشوهر پاک و منزه 

یا ندیدن یا خودشون زدن ندیدن

مام خونمون جداس همسرمم بیشتر وقتا طرف منه کارای اونم همیشه یه طرفس ولی من خیلی حساسم اعصابم خورد میش ...

ممیدونم شماهمسرتو بکشون سمت خودت گرم باش عشق بورز ک ی لحظه هم نتونه دوریتو تحمل کنه 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜