2777
2789

ب این زودی نه ،شایدخیلی دیر

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس ت میگه تکلیف زندگی مشترک من چی میشه طلاق یا بازگشتکی این اتفاق میفته؟

یکم زمان میبره اما اگه برگردی بازهم راضی نخواهی بود،فقط حسه عزیزم من حس ششم نیستم

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...

یکم زمان میبره اما اگه برگردی بازهم راضی نخواهی بود،فقط حسه عزیزم من حس ششم نیستم

قربونت برم که حس تو گفتی عزیزدلم 

خدا خیرت بده 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

قربونت برم که حس تو گفتی عزیزدلم خدا خیرت بده

فداتشم،ایشالله که همه چی همونی بشه ک میخوای 

قربونت برم که حس تو گفتی عزیزدلم خدا خیرت بده

عزیزدلمی 

ان شاءالله 

خدا برات خوش بخواد جانم ممنونم بابت دعای خیرت

واقعا که دیگه بریدم فقط میخام بیاد تکلیفمو مشخص کنه 

دادگاه که تکلیف روشن نمیکنه فقط هی باید بری و بیای 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!