2777
2789

من هیچ طلایی ندارم با اینکه متاهلم چون فروخته شد سره مشکلاا زندگی بنظرتون کسی مثل من هست ک نداشته باشه اخه دروبریام همه دارن حتی یه النگو ولی من ندارم .‌‌‌.تازه خونه هم نداریم ..حس میکنم من خیلی بذبحتم ..فقط جوابمو بدین راه حل ندین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم هست من حتی حلقه هم ندارم و نداشتم اصلا هم جاش رو هیچوقت خالی ندیدم هرکی ام میبینم داره میگم خدایا شکرت مردممون تو شرایط سخت اقتصادی ی کم پس انداز دارن و خدا بیشتر بهشون بده 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

خواهر گلم دعا‌میکنم ب حق و بزرگی خدا انقدر طلابخری ک حسابشاز دستت در بره تموم سرتاپا و زندگیتون پر طلابشه

شماام برامن دعاکن گلم ی مشکلی دارم ک فقط ی بار دیگ معجزه خدارومیخام 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

حتما خونه داری من هیچی ندارم

اره فداتشم خونه دارم اما یدونگش ب ناممون پولشو دادیم  بقیش مال پدرشوهرمه

من کلا سر عقد هم هیچی طلا نداشتم مادرشوهر شیطانم جا طلا نقره گذاشته بودن بعد چند ماه فهمیدم طلاها سرعقدم نقره بوده حتی کادو خواهر شوهرم /منه بدبختم همیشه تا کم و‌کسری بود میگگفتم طلاها منو بفروشید