2777
2789
نه اون چیز نبوده چون هم من میدونم هم همسرم که مادر من تحصیلکرده و مومنه هست نباید توقعات یکسانی از م ...

اصلا خیلی وضعیت دارکیه 

بابای من موهاشو رنگ میکنه

پدرشوهرم نمیدونم چی ازم پرسید راجع به رنگ مو

منم گفتم باباجون میخوای براتون بگیرم (پدرشوهرم خوبه و احترام همو داریم کلا، مادرشوهرم می بینه من با اون رفتار خوبی دارم ناراحت میشه) 

خیلی خوشحال شد گفت بگیر

شوهرم نذاشت بگیرم گفت می ترسم مامانم ناراحت بشه😐

I will always love you❤️💖💗

ببین فرهنگش اینه نباید ازش توقع کنی احتمالا محبت ندیده از همه محبت گدایی میکنه اونو رها کن به خودت ب ...

آخه یعنی چی

بچه هاش ازش میترسن،مدام نگرانن که ناراحت نشه

اصلا حاضر نیست خودشو با بقیه وفق بده مدام از دیگران توقع داره این چه فرهنگیه خب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید مراعاتش بکنی اون خودش داره درونش از یه چیزی رنج میکشه تقوای کافی برای مخفی کردنش نداره برون ریزی میکنه به اطرافیانش

بخشش تو شرایط عادی ارزش نداره که 

تو شرایط سخت و با آدمه سخته که آدمو با ارزش میکنه

هر چی گفت تو دلت بگو بخاطر خدا میبخشمت 

خدا حساب کارای اونم میرسه ها به موقعش 

تو مواظب کارهای خودت باش فقط

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید مراعاتش بکنی اون خودش داره درونش از یه چیزی رنج میکشه تقوای کافی برای مخفی کردنش نداره برون ریز ...

عزیزم من یه پیام خلاصه وار از مشکلاتم برای یکی از کاربرا فرستادم اگه دوست داشتی بخون و نظرت رو بگو

چون به نظرم دیدگاه خوبی داری شاید بتونی راهنمایی کنی

این رنجی که میکشم داره خفه م میکنه

برای شما هم همونو میفرستم 

باید مراعاتش بکنی اون خودش داره درونش از یه چیزی رنج میکشه تقوای کافی برای مخفی کردنش نداره برون ریز ...

بذار یه خلاصه سربسته بگم

مادرشوهرم خیلی خسیس و زرنگ تشریف داره

میخواست یه عروس با کمالات از خانواده ی خوب ولی با مهریه ی کم و بدون خرج بگیره

و عروسش بیاد طبقه ی پایینش زندگی کنه و هرروز همه ی کاراشو انجام بده و ایشونم به جلسات قرآن و رفت و آمدها برسه

ولی شوهرم منو انتخاب کرد که خب شرایط خانوادگی نرمال و خوبی داشتم، تحصیلات، شغل و شان اجتماعی داشتم، و پدر و مادرم حامی من بودن، مهریه هم برخلاف میل مادرشوهرم اون مقدار که مد نظر ما بود همسرم قبول کرد، خونه ی مستقل هم خرید و ما نرفتیم پایین اونا

این قضایای همه ی کارهای مادرشوهرم رو کردن هم من قبول نکردم

سر همینا مادرشوهرم باهام لج کرد،با حرفاش آزارم میداد، به خودم و خانوادم هرجور که میتونست توهین میکرد

ما فقط مدیریت میکردیم

بعضی چیزا هم نمیتونم بگم

سر خرید بازار که می‌خواست دوباره خواسته هاشو به ما تحمیل کنه ما گفتیم خودمون میخریم،اینم چون کسر شانش بود هر چی از دهنش دراومد به ما گفت

من باقی خرید رو دیگه همراهشون نرفتم، مامانم رفت خونه ی مادر مادرشوهرم، گله ش رو کرد و اونا گفتن این فلانه و فلونه شما ناراحت نشید

بعدش حدس می‌زنید چی شد؟ همون فامیل هاش بعد از اون همه توهینی که حتی یه کلمه در جوابش نگفته بودم به من گفتن زنگ بزن ازش عذرخواهی کن

منم چون تو نقطه ی بحرانی بودم و موقع جهاز برون بود و همسرم بهم گفت که فعلا بگذرون این کار رو کردم

خودم که پشیمونم ولی بقیه میگن کار درستی کردی

بعد عروسیمون جرات دخالت زیاد نداشت چون سر خرید بازار نزدیک بود ازدواج ما به هم بخوره، ولی همچنان آزار روحی میداد منو

تا این که خواهرشوهرم خواست ازدواج کنه و مشابه این قضایا پیش اومد واسش و تو همون مراحل خواستگاری بهم خورد

اینا خودشون اعتقاد داشتن که چوب خداست (امیدوارم که نباشه) 

بعد از اون یکم کوتاه اومد

من یه استرس دیگه ای که دارم اینه که خواهرشوهرم که ازدواج کنه دوباره شروع کنه به آزار دادن من، البته مطمئن نیستم

مثلا یکیش عقده ی همین عذرخواهی بی دلیل، از ذهنم بیرون نمیره

یا اون چیزایی که گفتم نمی تونم بگم به شدت آزارم میده

مادر شوهرت خودش داره رنج میکشه اینو همه اطرافیانشم میدونن فقط بخاطر حفظ آبرو و شآن ایشون حرفی نمیزنن 

چون خواسته هاشم برآورده نشده افتاده رو دنده گرو کشی

سعی کن یک مدت ارتباطتو باهاش کم کنی و رو خودت کار کنی تا خودتو قوی نکنی نمیتونی خودت و اونو ببخشی سعی کن چندتا چله برداری به نیت آرامش دل خودت 

سرتو اگر بچه داری با بچه هات گرم کن 

ورزش کن

هر کاری علاقه داری شروعش کن

بزار دیگه به اون وقایع فکر نکنی ازونطرفم ارتباطتو با خدا زیاد کن

ان شالله خدا کمک میکنه و دلت آروم میشه

به هر حال اونو نمیتونی تغییر بدی اون وقتی ببینه تو آرامش داری خودش تغییر رویه میده

با همسرتم صحبت کن تو این دوران کمکت کنه ازش بخواه اجازه بده یه مدت برای بازسازی افکارت با اونا رفت و آمد نداشته باشی بگو هر جا دوباره یادت افتاد همسرت یادآوری کنه قراره که دیگه بهش فکر نکنی

همسرت باید یه مدت تنها  بره اونجا و خیلی غیر مستقیم از خوبیهای تو تو زندگی مشترکتون برای مادرش تعریف کنه اولش قطعا گارد میگیره ولی مرکر زمان نرمش میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر شوهرت خودش داره رنج میکشه اینو همه اطرافیانشم میدونن فقط بخاطر حفظ آبرو و شآن ایشون حرفی نمیزنن ...

الان زندگیمون آرومه مادرشوهرم هم گفتم آروم شده با توجه به چیزایی که در آخر اتفاق افتاد 

ولی من نتونستم فراموش کنم

نمیشه رفت و آمد نکرد حرمت ها از بین میره، الان من جوریم خودمو زدم به اون راه انگار این اتفاقات نیفتاده

آخه چرا داره زجر میکشه من نمی فهمم

از من تعریف کنه؟ میگم من با پدرشوهرم خوش رفتاری میکنم حرص میخوره،چندبار پدرشوهرم جلوش از دست‌پخت من تعریفکرد همونجا شروع کرد ایراد گرفتن بارها مادر مادرشوهرم بد پدرشوهرم رو پیش من گفته خب این یعنی چی؟ بعضیاش اصلا صحت نداره یه بارم خودم دیدم به زبون خودشون داشت بدگویی منو پیش پدرشوهرم می‌کرد تازه ادای من هم درآورد 

هر چی میخرم ازم میپرسه تو روی خودم به پدرشوهرم میگه اینو خریده آنقدر (شوهرم و پدرشوهرم با هم کار میکنن) اون بنده خدا چیزی نمیگه، ولی یه جوری شده شوهرم جلوی پدرشوهرم جنس از مغازه برنمیداره بیاره خونه

حالا شوهرم بره تعریف رو کنه بدتر میشه به نظرم

الان زندگیمون آرومه مادرشوهرم هم گفتم آروم شده با توجه به چیزایی که در آخر اتفاق افتاد ولی من نتونست ...

زجرش ربطی به شما نداره یه خشم فرو خفته بیرون ریزی نشده از قبل داره تو زندگیش شاید از پدر مادر خودش یا هر چی

اگر همه چیز عادیه خب اگر خودت داری عذاب میکشی ایراد از خودته که نمیتونی رهاش کنی

همسرتم نباید مستقیم تعریف کنه کاملا غیر مستقیم خودتم نباید حضور داشته باشی که مادرشوهرت لج نکنه

مثلا مادرشوهرت یه غذایی درست کرده همسرت بگه مادر دستت درد نکنه چ خوشمزه شده اتفاقا فلانیم دیروز درست کرده بود جاتون خالی اونم خیلی خوشمزه شده بود 

کم کم کلی تر بکنه تعریفاتشو

همسرت خیلی میتونه کمکت کنه تو این راه

1
5
10
15
20
25
30
35
40