2777
2789
من چیزایی رو تجربه کردم که فراموش کردنشون برام سخته

جسارتی نمیکنم ولی اگه دوست داشتین میتونید بیشتر توضیح بدید تا بتونیم سنجیده تر کامنت بدیم

آواکادو سایت🥑                                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سختیایی داره؟

همونایی که اون دوستمون نوشتن

مخصوصا اگه ازدواج غیر سنتی باشه سخت تر میگذره 

چون دوستش داری و حق نداری باهاش جایی بری یا ببینیش و برید خونه هم

تا روز عروسی 

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

چون الان خوشبختم و راضیم به لطف خدابعد از هر سختی آسونیستاین وعده خداست

منم همینطور

ولی نمی تونم فراموش کنم😔

گاهی احساس میکنم نا شکریه و خیلی ناراحت میشم

I will always love you❤️💖💗

من چیزایی رو تجربه کردم که فراموش کردنشون برام سخته

منم اوایل زندگیم یه روز فکر میکردم کسانی که بهم انقدر ظلم کردن رو هرگز نمیبخشم و فراموش نمیکنم ولی الان همونا دوستای خوبی برام شدنبستگی به خودت داره دنیارو آسون بگیر دنیا بهت آسون میگیره

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اوایل زندگیم یه روز فکر میکردم کسانی که بهم انقدر ظلم کردن رو هرگز نمیبخشم و فراموش نمیکنم ولی ا ...

هیچوقت دوستت نمیشن،اعتماد نکن،من کردم بازم پشت سرم حرف زدم، تهمت زدن، روابط دوستانه و کاریم خراب کردن در حالی که میگفتن تو مثل خواهرمی

ذات آدما رو نمیشه عوض کرد

بی پولینپذیرفتن شرایط جدید از طرف خانواده ها مخصوصا خانواده پسربیکاریاحتمالا دانشجوییدور بودن و کم د ...

اصلا اینا نبود برای من

وضع شوهرم و خانواده ها خوب بود

شوهرم 8 سال ازم بزرگتره و همه ی شرایطش جور بود

خودمم اخرای دانشجوییم بود،سر کار هم میرفتم

برای شوهرم قانون گذاشته بودم هر شب بیاد دیدنم بریم بیرون غیر از اون یک روز در میون یا دو روز در میون میومد خونمون ناهار

هفته ای یه روز هم از صبح تا شب من میرفتم خونشون

فقط شبا پیش هم نبودیم اونم خودم نخواستم

مشکل من بیشتر مادرشوهرم بود

هیچوقت دوستت نمیشن،اعتماد نکن،من کردم بازم پشت سرم حرف زدم، تهمت زدن، روابط دوستانه و کاریم خراب کرد ...

اینو تو تاپیک قبلیت نوشتم

یه چیز بهت میگم برا اینکه دلت آروم بگیره

تو دلت با خدا عهد ببند همشو فراموش کنی از خدا بخواه برات جبران کنه

بگو طوری فراموش میکنم انگار اون اتفاقات نیفتاده چون با خدا معامله کردی ببین خدا برات چیکار میکنه

من شرایطم خییلی سخت تر بود توهین هایی بهم شد که تمام پل های پشت سرشون انگار خراب شد در حد فحش و .. ولی نه اون لحظه جواب دادم نه هیچ وقت فکر نکن آسون بود من بسیار آدم رک و حاضر جوابی هستم خودمو شکوندم که سکوت کنم بعدم طوری فراموش کردم که الان خیلیاشو واقعا دیگه یادم نیست

خدا جوری برام جبران کرد که الان همونا به سرم قسم میخورن کل خانوادشون تغییر کرد تمام سبک زندگیشون مطابق افکار من شده و خیییلی بهم احترام میزارن با اینکه من از همه کوچکترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچوقت دوستت نمیشن،اعتماد نکن،من کردم بازم پشت سرم حرف زدم، تهمت زدن، روابط دوستانه و کاریم خراب کرد ...

یعنی میگی خدا زورش نمیرسه یکی رو تغییر بده؟؟

من ۳ سال قطع ارتباط کامل بودم حتی تلفنی 

تمام سه سال دعا و التماس میکردم به خدا که مشکل منو حل کنه اونا رو به رفتارشون آگاه کنه

فقططططط لطف خدا بود که منو نجات داد

از من میشنوی اونارو ول کن با خدا معامله کن 

این راهیه که من تا آخرش رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو تو تاپیک قبلیت نوشتمیه چیز بهت میگم برا اینکه دلت آروم بگیرهتو دلت با خدا عهد ببند همشو فراموش ...

نمیدونم شایدم تو دلت بزرگتر از منه 

من هر چقدرم که بگم بخشیدم، واقعا بخشیدم ها یعنی حاضر نیستم تقاص پس بدن، اما از یادم نمیره

مخصوصا مخصوصا وقتی می بینم این یه الگوی تکرار شونده بین زنهاست

یعنی کدوم مردیه که خانواده ی زنش باهاش این طوری رفتار کنن و مثل شما سکوت کنه

کدوم مردیه که به خانوادش توهین کنن ولی مثل من گذشت کنه

اگه مردی این کارارو بکنه تو اجتماع ملامت میشه اما زنها انگار وظیفشونه

این منو بیشتر از درد خودم آزار میده

انگار وظیفم بوده زجر بکشم چون زنم

یا پدر و مادرم خدا نکرده حقشون بوده چون دختر دارن

نمیدونم شایدم تو دلت بزرگتر از منه من هر چقدرم که بگم بخشیدم، واقعا بخشیدم ها یعنی حاضر نیستم تقاص پ ...

من همسرمم خیلی حرف شنیده و دم نزده

اصلا من بخشیدنو از همسرم یاد گرفتم

ما خودمون آشنا شدیم و هر دو خانواده مخالف بودن

الان همسرمم برای مادرم عین پسرشه و بیشتر از من و خواهرهام به مادرم خدمت میکنه

همه چیز دو طرفست

وقتی با خدا معامله کنی خدا برات جبران میکنه به شرطی که مثل توبه نصوح واقعا معامله کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همسرمم خیلی حرف شنیده و دم نزدهاصلا من بخشیدنو از همسرم یاد گرفتمما خودمون آشنا شدیم و هر دو خانو ...

فکر نکنم اون چیزی که مادرشوهرتون بیه شما گفته رو شنیده باشه

هیچ مردی بیشتر از زنش راضی نمیشه زجر بکشه

شاید با وجود صبر شما اونم خجالت کشیده دم بزنه

فکر نکنم اون چیزی که مادرشوهرتون بیه شما گفته رو شنیده باشههیچ مردی بیشتر از زنش راضی نمیشه زجر بکشه ...

نه اون چیز نبوده چون هم من میدونم هم همسرم که مادر من تحصیلکرده و مومنه هست نباید توقعات یکسانی از مادرهامون داشته باشیم ولی الان همسر من عین پسرش شده دائم در حال خدمت به مادر منه حتی اگر یه وقت کم بزاره مامانم ناراحت میشه و ازش توقع داره 

زندگی من خیلی پیچیده هست

فقط بگم همه چیز دو طرفست هرچی بیشتر ببخشی خدا بیشتر خطاهای خودتو میبخشه 

مادر پدرت توهینهای مادرشوهرتو راحت تر از تو فراموش میکنن تو فقط داری خودتو عذاب میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اون چیز نبوده چون هم من میدونم هم همسرم که مادر من تحصیلکرده و مومنه هست نباید توقعات یکسانی از م ...

میدونم

اما مادرم هنوز گاهی یادش میاد ناراحت میشه

مادرشوهرم به هیچی رحم نمی کرد

من برادر ندارم

همیشه یجوری پز شوهرمو به مامانم میداد که یعنی کسی که پسر نداره تو پیری بی کس میمونه

عیب دیگه گیرش نمیومد بزنه تو سرمون، اینو میگفت همش

یبار گفت دوماد به پدر زن مادرزن کمک نمیکنه هیچ اگه ندار باشن باهاشون بد رفتاری هم میکنه در این حد وقیح (حالا پدر و مادر من نیازی هم ندارن) 

نمیدونم به شوهرم چی گفته که شوهرم جلوی مامانش زیاد با مامانم حرف نمیزنه،خودمون که هستیم خوبه ها جلوی اون اینطوریه 

میدونماما مادرم هنوز گاهی یادش میاد ناراحت میشهمادرشوهرم به هیچی رحم نمی کردمن برادر ندارمهمیشه یجور ...

ببین فرهنگش اینه نباید ازش توقع کنی احتمالا محبت ندیده از همه محبت گدایی میکنه 

اونو رها کن به خودت بچسب تا خلاص بشی

اونو نمیتونی اصلاح کنی باید خودتو قوی کنی وقتی خودت آرامش پیدا کنی و آرامشت مشهود باشه همسرتم جذب تو میشه خودبخود رابطت با مادرشوهرتم بهتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40