2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام برای طولانی مدت یا کوتاه مدت ؟ بستگی داره کدوم باشه؟

طولانی 

یه مقدار پول دارم میترسم بمونه هی از ارزشش کم شه. 

میخوام تبدیل کنم. 

گفتم ببینم اگه طلا پایین تر میاد صبر کنم باز. 

دو هفته پیش رفتم بگیرم طلافروش گفت الان 11 و خورده هست و قیمت حبابه میاد پایین 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

طولانی یه مقدار پول دارم میترسم بمونه هی از ارزشش کم شه. میخوام تبدیل کنم. گفتم ببینم اگه طلا پایین ...

سلام ، برای طولانی مدت باهر قیمتی طلا بخری ضرر نمیکنی  بشزط اینکه به این زودیها نفروشی اصلا فکر کنی طلا نخریدی و نداری تا یکی دوسال دیگه مطمئن باش ضرر نمیکنی، الان اوج قیمت طلا هست درعرض دوسه ماه از گرمی شیش میلیون رسیده به یازده میلیون که اون هفته تا ده و دویست سیصد هم رسیده بوده اما زیر ده تومن نشده فعلا تو همین قیمتهای ده و خورده ای تا یازده تومن بازی میکنه دیگه اگه بخواهی زیر ده تومن بشه بعدش بخری این نمیشه و خرید از دستتون میره هی امروزو فردا میکنی باز بالای یازده بشه الان این قیمت هم بخری شاید یکم ارزونتر بشه اما شما باید یک سال دوسال دیگه رو ببینی ، که مطمئنن قیمت بالاتر از این هست، شما فرض کن طلای با اجرت و سود و مالیات خریدی گرمی دوازده میلیونو پونصد اون گرمی دومیلیون فرض کن ارزونتر شده الان بدون اجرت بخری ده و هفتصد هشتصد هم خوبه اگه ده و پونصد شیشصد بتونی بخری که خیلی بهتر میشه یعنی اگه طلا به گرمی ۹ میلیونو پونصد هم برسه انگار با اجرت خریدی بهرحال پول نقد نگه ندار به قول خودت روز به روز ارزشش پایینتر میاد حتی بانک هم بهیچ عنپان نزار فقط طلای بدون اجرت یا سکه بخر.