2777
2789
عنوان

بیاید از عشق بچگیم بگم

102 بازدید | 13 پست

این شخصی که میگم پسریه که ۳ سال ازم بزرگتره و یکی از فامیلامونه که نه میشه گفت نزدیک نه میشه‌گفت دور.

یادمه وقتی بچه بودیم خیلی شیطون بود بخاطر همین ازش بدم میومد، نمیخواستم باهاش بازی کنم ، بخاطر همین همش میپیچوندم.کم کم که بزرگتر شدیم دیدم عاقل تر شده!مهربون برخورد میکنه حواسش بهم هست تو بازیا اما ذهنمو درگیر نکرده بود.

هی گذشت و گذشت ما تو جمعای فامیلی همو می‌دیدیم و کم کم ذهنمو درگیر کرد یعنی تو سن ۱۴،۱۵ سالگی و کم کم حس خوبی بهش پیدا کرده بودم.

هی بزرگتر می‌شدیم و ازین بیشتر علامت میدیدم همون علامتهایی که هر پسری نشون میده وقتی از یه دختری خوشش میاد.من از یه جا به بعد فهمیدم که ذهنم به شدت درگیرش شده و ازش خوشم میاد.چون خیلی خوب برخورد می‌کرد باهام.

شاید باورتون نشه ولی تا سن ۲۱ ،۲۲ سالگی یعنی پارسال عاشقش بودم و بهش مدام فکر میکردم.همش پیگیر تو اینستاگرامش بودم چک میکردمش.همو فالو داریم.

هرچی داره میگذره دارم متوجه عوض شدن رفتاراش میشم و به این پی میبرم که شاید واقعا هیچ حسی به من نداره و اصلا هیچی به هیچی.ریپلای استوریاشو فقط سین میزنه همین.و من فهمیدم که همه ی چیزایی که حس میکردم توهم بوده.

اینم اولین عشقی بود که تجربه کردم از سن ۱۵ سالگی تا ۲۲ سالگی:) و اون هیچوقت قرار نیست اینو بفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر همین نمیخوام هیچ پسری رو جدی بگیرم

میدونی سختر از کات شدن رابطه ای که وجود داشته چیه؟تموم شدن رابطه ای که اصلا وجود خارجی نداشته و فقط تو ذهن بوده

منی ک تا بحال تو عمرم از هیچ پسری خوشم نیومده بود از ی آدم حسابی دانشجو پزشکی خوشم اومد اونم بدجور و من ساده بی ریا ۱۵ ۱۶ ساله بدون چهار چوب تموم فکر و روحمو در اختیار این آدم گذاشتم ولی اینقدر اسکل بازی در آوردم ک از خودم دورش کردم ازم عکس خواست بهش ندادم و بعدشم رفت رل زد و منو پس زد و هرچی خواستم بهش نزدیک بشم دیگه هیچ فایده ای نداشت و هنوزم ک هنوزه مدتی گذشته صحبت نمی‌کنیم روز ب روز بدترم و مث این معتادام ک هیچی بهشون نرسیده زندگیمو خیلی داغون کرد جس و ذوقم کور کرد ب هیچ کسی دیگه نتونستم جز اون همچین حسی داشنه باشم

میدونی سختر از کات شدن رابطه ای که وجود داشته چیه؟تموم شدن رابطه ای که اصلا وجود خارجی نداشته و فقط ...

من الان شرایط تورو دارم دعا کن این اتفاق واسم نیفته 

حبیب سریال لیسانسه ها رو درک میکنم 

آدم حسابی ازت عکس نمیخواد!!!!

ی بار  خیلی غیر مستقیم گفت عکستو بذار پروفایل من اصلا نفهمیدم اون موقع منظورش چیه چون غیر مستقیم این حرفو زد و بعدا فهمیدم منظورش چی بوده و بعد اون وفت دیگه هیچ وقت اصلا نگفت 

چطوری باهاش اشنا شدی؟ یعنی حضوری همو ندیده بودین؟! به نظرم کار درستی کردی

شناسایی نشم صلوات 

تو یه همایش دیدمش من اونو چندین بار دیدمش ولی هیچ وقت خودمو بهش نشون ندادم هعی تا وقتی باهام حرف میزد عذاب بود الان ک خودمم گفتم حرف نزنیم عذاب تره

منی ک تا بحال تو عمرم از هیچ پسری خوشم نیومده بود از ی آدم حسابی دانشجو پزشکی خوشم اومد اونم بدجور و ...

اتفاقا کار خوبی کردی!چرا باید به حرف پسره گوش میکردی و براش عکس میفرستادی!؟بهترین کارو کردی که قبول نکردی