2777
2789

چیکار کنم هم خوابم‌میا هم یکم خوندم 

۲۰ تا آزمون آموزشگاه تو پی دی اف فرستاده که میشه ۴۰ تا صفحه 

تا آزمونش تا الان خوندم هنوز هم کامل اینتر مسلط نیستم چیکار کنم  راهی چاهی بدین

شما تو چن ساعت خوندین

؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

۳ تا آزمون خوندم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسلط بودن نمیخواد ،فردا هم سرهنگ یکساعت دیر میاد تو همون یکساعت یه مرور بکن همه رو درست میزنی بگیر ب ...

به من گفتن ۸ ربع کم اونجا باش 

واقعا یکم دیر میاد؟

سلام گلم، ببین پی دی اف ها خیلی طولانی هستن و ممکنه توی این مدت زمان کم خوندنش برات سخته باشه، پیشنهاد میکنم تست بزن، توی گوگل بزن تست آیین نامه یا بزن آزمون آیین نامه، سایت هایی که میاد میتونی توشون تست بزنی، رایگانم هست، درست و غلط هم بعد اینکه جواب بدی مشخص میشه، در کل از خوندن راحت تره، خودم همینطوری قبول شدم.

من فقط تابلو هارو خوندم اون اصلیارو رو کتاب

صبح ساعت شش پاشدم همون پی دی اف رو شروع کردم ب خوندن

بعد رسیدم ب نصف سوالات رفتم اموزشگاه استرس بدی داشتم سرهنگ دیر اومد و توی اون حین تا جایی ک رسیدم پی دی اف رو خوندم  الحمدلله قبول شدم

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن

اگه خوابت میاد بخواب الان هرچی بخونی بی فایدس و زود یادت میره، فردا صبح زودتر بیدار شو شروع کن به خوندن و تست زدن، بهتر هم توی ذهنت میمونه، اگه هم قبول نشدی فدای سرت خیلیا همون دفعه اول قبول نمیشن، بسپار به خدا🩷🌷

بنظرم اگر بخوابی ساعت 5 بلند شی بخونی پی دی اف رو میتونی قبول بشی 

فقط بعضی سوالات راجب اداب و فرهنگ رانندگی ک راحته و همینجوری میتونی پاسخ بدی فقط دقت کن ب سوالات و اینکه پاسخ هارو جا ب جا نزنی

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن