2777
2789

از موقعی ک خواهرم فرار کرد با دوسپرش متنفرم از اینجور آدما 

از تیم هایی ک خواهرم‌میزنه هرکی بزنه ازش متنفرم 

از تیکه کلامای خواهرم متنفرم 

داداشم‌مشکل اعصاب گرفته بعد از فرار خواهرم

داداشم‌پوست استخون شده با خودش حرف میزنه 

بردیمش دکتر گفته افسردگی واضطراب شدید داره 

خدالعنت کنه خواهرمو ک فقط ب فکر خودش بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا تو خانواده مشکل داشته که همچین کاری کرده

از خواهرش که داره لعن و نفرینش میکنه مشخصه کاملا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
زندگیه خودشهچرا نگرانشین وقتی خودش اینطوری میخواد؟

خدا لعنتش کنه 

بخاطر پسری ک ۱بار ازش خواستگاری نکرد 

کل خانواده رو قرص خواب داد مدارک همرو دزدید ۴۰ روز خبرمرگش معلوم نبود کجا بود تا اینکه پلیس پیداش کرد لجن رو 

تهشم با پسره ازدواج کرد 

بابام ۴۰ روز بیمارستان بستری بود از استرس 

چرا نفرینش میکنی بدبختو

زندگی خودشه اگه کسیم چیزی بخواد بگه پدر و مادر نه خواهر و برادر گناه داره 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 فمینیست به معنای قدرتمند کردن زنان نیست زیرا زنان همیشه و همجا و در تمام تاریخ قدرتمند بوده اند🌱🌊🏝 جنس مخالف ❌️ جنس مکمل✅️. میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️