2777
2789
عنوان

میشه الان ک 20سالمه تکواندو شروع کنم بعد مدال بیارم😐🤣🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 138 پست
مرتب کردن با گستاخی فرق داره همش دستور میداد پروومن یه بار تو رخت کن مثل سگ زدمش

اون دیگ بی ارزگی و بی نظمی استادتون بوده

وگرنه ارشد ما اصلا حق فحش یا بی ادبی و نداره 

حالا تو چجور دلت اومد اونو بزنی اخخهههه اون جوگیر شده میزاشتی بحال خودش😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟من فقط جایزه اش مهمه برام🤣🤣🫣

چون فقط هنر رزمیه و عملا هیچ جا به دردت نمیخوره و هیج تقویتی نداره فقط تمرکزت رو‌پات زیاد میشه. برو رشته های دیگه تازه سریعتر میرسی 

ایشالا ک خیره

چ ربطی داره خب ارشد کلاسه و باید مرتب کنه اون تایمو بخاطر اینک بهش نگن بالا چشت ابروعه از چیزی ک دوس ...

الان من میرم کلاس تمام هم های کلاس سن پایین ۶یاله نهایتا ۱۳ ساله... ولی من چون آرزوم بود بخاطر دل خودم رفتم و وایسادم ... این شد که دو تا بزرگسالی دیگه هم اومدن .... حتی مربی از من کوچیکتر ولی من چون علاقه قلبی ام بوده وایسادم

خب واسه المپیک جوانان که نمیان یه ادم سن بالا رو ببرن که

نه هرکس رده سنی خودش...و اتفاقا سن بالاها رو میبرن چون کمتر کسی هست تو سن بالا کار کنه.... ولی رفتنش هم همچین کار راحتی نیست فقط دست خدا باید وسط باشع

اون دیگ بی ارزگی و بی نظمی استادتون بودهوگرنه ارشد ما اصلا حق فحش یا بی ادبی و نداره حالا تو چجور دل ...

استادمون خوب بود 

وقتایی که استاد نبود زر زر میکرد

من کلیه ام سنگ داشت میدویدم درد وحشتناک میگرفتم باید میرفتم دستشویی

بعد این تسله بچه نمیزاشت

یه بار تو رخت کن داشت آب می‌خورد گفتش برو سریع بیرون ببینم 

بهش گفتم بیا کار دارم ،بین دیوار و در مثل سگ زدمش از اون موقع  به بعد بهم می‌گفت خاله 🤣 

الان من میرم کلاس تمام هم های کلاس سن پایین ۶یاله نهایتا ۱۳ ساله... ولی من چون آرزوم بود بخاطر دل خو ...

دقیقا منم از اون تایمی ک هستم بزرگتر از همشونم

حالا دیگ ارشده مدال اورده کمربندش بالا تره دوتا تشر هم بزنه یا چ میدونم داد بزنه ک بدو

من یکی نمیتونم بخاطر این چیزای مسخره از چیزی ک عاشقشم بگذرم رشته ای ک میرم و دوس دامر حالم خوب میشه روحین عوض میشه پس هنیشه میرم 

چون فقط هنر رزمیه و عملا هیچ جا به دردت نمیخوره و هیج تقویتی نداره فقط تمرکزت رو‌پات زیاد میشه. برو ...

ببین باید می‌دونم شما تکواندوکار باشی.... یکی از مزیت‌های تکواندو رفع افسردگی و ایجاد اعتماد به نفسه...احتمال تیوری و مبانی این ورزش رو مطالعه نداشتید

😂😂😂😂خدا بگم چیکارت کنه حالا دیگ چرا نرفتی

یه بار یکیو خیلی بد زدمش فکش خون اومد دندونش لق شد

بعد طرف شبیه این زنای آمریکایی ها هستن سیاه پوستها از اونا بود بعد قرمز هم داشت یه اکیپ هم بودن همشون گنده 

دیگه ترسیدم فرداش برم جرم بدن نرفتم

درس هم داشتم البته

استادمون خوب بود وقتایی که استاد نبود زر زر میکردمن کلیه ام سنگ داشت میدویدم درد وحشتناک میگرفتم بای ...

کمربندت چیه

من فعلا ابی م 

تو مبارزه خیلی رو ب عقب میشم و نفس کم میارم توچطوری 

دقیقا منم از اون تایمی ک هستم بزرگتر از همشونمحالا دیگ ارشده مدال اورده کمربندش بالا تره دوتا تشر هم ...

واقعا همینه من اینقدر حالم بده بود که دوازده سال بود گواهینامه داشتم میترسیدم حتی از خونه برم بیرون وارد این رشته شدن کلی حالم خوب شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز