2777
2789

بچه ها بشدت پول لازمم

دارم سکه هام زیاد میکنم

میترسم اخرسر وام نده😐

کسی سکه داشته و نتونسته وامو بگیره؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
من جمع کردم ۸۰تومنم هزینه اعتبار گرفت اخرش گفت واجد شرایط نیستی😑

واااایییی نگوووووو

قبلا قسطات درست پرداخت کرده بودی؟؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه والا من تو عمرم نه قسط داشتم نه وام گرفتم همینجوری میخواستم امتحان کنم 😂

خاک برسرش کنم

من روش خیلی حساب کردمممم

نگیریا دزدهه من چند ماه پول خوابوندم اخر نداد گفت چک ، چکم گفت به شما تعلق نمیگیزه دزددددد

۲ تا تسهیلات داره یکی فقط از طریق سکه هستش

یکی هم هم سکه میخواد هم چک

درست زده بودی؟

۲ تا تسهیلات داره یکی فقط از طریق سکه هستشیکی هم هم سکه میخواد هم چکدرست زده بودی؟

تسهیلات پشتوانه که پله ایه ماهانه باید تسویه کنی اونو میده ولی هیچ فایده نداره سر ماه باید بدی 

اون که سکه جمع میکنه ۲۰۰۰۰ سکه جمع کردم ازم ۹۰ تومن گرفت اعتبار سنجی نداد۲۰ میلیونو انقد عصابم خورد شد پولمو انتقال دادم بلو

تسهیلات پشتوانه که پله ایه ماهانه باید تسویه کنی اونو میده ولی هیچ فایده نداره سر ماه باید بدی اون ک ...

وااای😭😭من لازم دارمممممممم