2777
2789
عنوان

کیا تونستن از طریق سکه ویپاد وام بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست
چندتا سکه داشتی؟

اعتبار سنجی انجام بدید خیالتون راحت شه اگه رتبه اعتباریتون aیاb باشه راحت وام میده اگه کمتر بود با چک میده .

داخل ویپاد اعتبار سنجی هست  انجام بدید رتبه اعتباریتون ببینید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعتبار سنجی انجام بدید خیالتون راحت شه اگه رتبه اعتباریتون aیاb باشه راحت وام میده اگه کمتر بود با چ ...

الان انجام دادمc2بود ج کنمممم بشه aیا b

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
منم دارم سکه جمع میکنم c2هستم کاش میداد

باید بشیمaیا b

ولی نمیدونم چطوری🤣

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
رتبه اعتباری بر اساس خوش حسابی در باز پرداخت قسط هاست .وام بگیرید و دقیق پرداخت کنید نه زودتر نه دیر ...

گردش حسابم خوبه بد نی

وامم ب موقع پرداخت میکنم

از هوش مصنوعی پرسیدم،میگه برا وام باید سطح ۵ باشی باید داخل ویپاد تماس ویدیویی بگیرم انگار

گردش حسابم خوبه بد نیوامم ب موقع پرداخت میکنماز هوش مصنوعی پرسیدم،میگه برا وام باید سطح ۵ باشی باید ...

آره اگه برآیند نداد  

برآیند چک یار  باید تماس ویدیویی بگیرین و احراز هویت کنید.

از الان بهتون بگم یکم این مرحله سخت انجام میشه  اگه بانک پاسارگاد نزیکتون هست حضوری برید سریع کارتون انجام میشه

آره اگه برآیند نداد برآیند چک یار باید تماس ویدیویی بگیرین و احراز هویت کنید.از الان بهتون بگم یکم ...

جرا سخته؟

برم بانک بگم سطح کاربریم ۵ کنه؟

و یچیز دیگه رتبم bباشه برا وان کافیه؟

جرا سخته؟برم بانک بگم سطح کاربریم ۵ کنه؟و یچیز دیگه رتبم bباشه برا وان کافیه؟

یکبار امتحان کنید فردا  

اکثر گفتن تماس ویدیوی انجام نمیشه 

آره  سطح ارتقا بده برای برایند چک یار.

اگه رتبه اعتباری aیا b باشه راحت وام میده دیگه نمیخواد سطح کاربری بره بالا

یکبار امتحان کنید فردا اکثر گفتن تماس ویدیوی انجام نمیشه آره سطح ارتقا بده برای برایند چک یار.اگه ...

چک یار اخه چک ندارم مشکلم اینه🙁

عزیزم اول باید سطح کاربری بره بالا بعد برنامه هامون فک کنم باید نصب کنید چک اونجا ثبت میشه .از پشتی ...

مرسی عزیزم

منم همون برآیند خداکنه اوکی شه