کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 عنوان کیا تونستن از طریق سکه ویپاد وام بگیرن | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 47 پست بچه ها بشدت پول لازممدارم سکه هام زیاد میکنممیترسم اخرسر وام نده😐کسی سکه داشته و نتونسته وامو بگیره؟ خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم 1404/08/09 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنم_خ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 545 چندتا سکه داشتی؟ اعتبار سنجی انجام بدید خیالتون راحت شه اگه رتبه اعتباریتون aیاb باشه راحت وام میده اگه کمتر بود با چک میده .داخل ویپاد اعتبار سنجی هست انجام بدید رتبه اعتباریتون ببینید
ترنم_خ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 545 منم دارم سکه جمع میکنم c2هستم کاش میداد شما برآیند چک یار میتونین بگیرین
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 اعتبار سنجی انجام بدید خیالتون راحت شه اگه رتبه اعتباریتون aیاb باشه راحت وام میده اگه کمتر بود با چ ... الان انجام دادمc2بود ج کنمممم بشه aیا b خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 منم دارم سکه جمع میکنم c2هستم کاش میداد باید بشیمaیا bولی نمیدونم چطوری🤣 خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
ترنم_خ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 545 الان انجام دادمc2بود ج کنمممم بشه aیا b رتبه اعتباری بر اساس خوش حسابی در باز پرداخت قسط هاست .وام بگیرید و دقیق پرداخت کنید نه زودتر نه دیرتر گردش حسابتون خوب باشه
نویددددددددد عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 380 چگ از کجابگیریم حساب جاری باز میکنی تو خود برنامه بعد درخواست دسته چک دیجیتال میکنی
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 رتبه اعتباری بر اساس خوش حسابی در باز پرداخت قسط هاست .وام بگیرید و دقیق پرداخت کنید نه زودتر نه دیر ... گردش حسابم خوبه بد نیوامم ب موقع پرداخت میکنماز هوش مصنوعی پرسیدم،میگه برا وام باید سطح ۵ باشی باید داخل ویپاد تماس ویدیویی بگیرم انگار خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
ترنم_خ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 545 گردش حسابم خوبه بد نیوامم ب موقع پرداخت میکنماز هوش مصنوعی پرسیدم،میگه برا وام باید سطح ۵ باشی باید ... آره اگه برآیند نداد برآیند چک یار باید تماس ویدیویی بگیرین و احراز هویت کنید.از الان بهتون بگم یکم این مرحله سخت انجام میشه اگه بانک پاسارگاد نزیکتون هست حضوری برید سریع کارتون انجام میشه
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 آره اگه برآیند نداد برآیند چک یار باید تماس ویدیویی بگیرین و احراز هویت کنید.از الان بهتون بگم یکم ... جرا سخته؟برم بانک بگم سطح کاربریم ۵ کنه؟و یچیز دیگه رتبم bباشه برا وان کافیه؟ خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
ترنم_خ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 545 جرا سخته؟برم بانک بگم سطح کاربریم ۵ کنه؟و یچیز دیگه رتبم bباشه برا وان کافیه؟ یکبار امتحان کنید فردا اکثر گفتن تماس ویدیوی انجام نمیشه آره سطح ارتقا بده برای برایند چک یار.اگه رتبه اعتباری aیا b باشه راحت وام میده دیگه نمیخواد سطح کاربری بره بالا
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 یکبار امتحان کنید فردا اکثر گفتن تماس ویدیوی انجام نمیشه آره سطح ارتقا بده برای برایند چک یار.اگه ... چک یار اخه چک ندارم مشکلم اینه🙁 خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 چک دیجیتال خود ویپاد میده . شرایطش میدونید شما؟ خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
ترنم_خ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 545 شرایطش میدونید شما؟ عزیزم اول باید سطح کاربری بره بالا بعد برنامه هامون فک کنم باید نصب کنید چک اونجا ثبت میشه .از پشتیبانی بپرس دقیق میگه .من برآیند گرفتم خودم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10144 عزیزم اول باید سطح کاربری بره بالا بعد برنامه هامون فک کنم باید نصب کنید چک اونجا ثبت میشه .از پشتی ... مرسی عزیزممنم همون برآیند خداکنه اوکی شه خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم