2777
2789
عنوان

کودک نارس

1854 بازدید | 13 پست

سلام ،من کودکم نارسه و،وزن نمیگیره،کدوم شیر خشک واسه وزنگیریش خوبه تپل میکنه اپتامیل  یا نان.،،وچطوری،بدم،لطفا هرکس تجربه داره راهنماییم کنه،

فقــــــــــط خـــــــــــــــدا والسلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چند هفته دنیا اومده و اینکه الان چندوقتسه؟دکتر هیچی نگفته درباره شیر و مکمل هاش؟چند کیلوس؟

هفته 32بدنیا اومده،الان 2100گرمه ولی اصلا تو40 ،روز وزن اضافه نکرده 150 گرم اضافه کرده

هفته 32بدنیا اومده،الان 2100گرمه ولی اصلا تو40 ،روز وزن اضافه نکرده 150 گرم اضافه کرده

بچه های منم 31ونیم دنیا اومدن.باااید پری بخوره.من پری نان دادم طبق نظر دکتر.خ ب وزن میداد.150گرم خیلی کمه که جانم.ویتامین و اهن هم نگفتن بدی؟کدوم شهری؟

برا نارس ها شیرهای 1 اینا نمیدن پری داره قبل اسم شیر.مثل پری نان.پری بیومیل..

کدوم شیر خشک زود تپل میکنه،دکتر اپتامیل گفت ولی اصلا اضافه نکرده خودشم میخوره بالا میاره

کدوم شیر خشک زود تپل میکنه،دکتر اپتامیل گفت ولی اصلا اضافه نکرده خودشم میخوره بالا میاره

الهی شاید رفلاکس داره.ببر ش دکتر.پری نان خوب وزن میداد.طفلی چون بالا میاره وزن نمیگیره.خوب تبریز هم که شهر پیشرفته و بزرگیه.دکتر ببر حتما عزیزم.وزن اولیه بچه ات بد نبوده.ولی هرماه باید نزدیک 1کیلو اصافه کنه 3ماه اول.دکترشو عوض کن بچه های نارس شرایط خاصی دارن گلم

عزیزم شما باید پری مخصوص نوزادان نارس بدین منم بچه هام نارس بودن پری بیومیل دادم خیلی خوب وزن گرفتن بعد از اون هم نان میدادم

بالا اوردنشم که احتمالا رفلاکس داره دختر منم بدجور بالا میاورد از بینیش حتی ،ولی دکتر گفت زودتر از 2ساعت شیر ندم بهش