2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفت ساله نی نی سایتم ولی بخدا چه واقعی چه مجازی قصد فریب کسیو نداشتم ولی هدف دارم و بخاطر هدفم چه اینجا چه جاهای دیگه تلاش میکنم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من هفت ساله نی نی سایتم ولی بخدا چه واقعی چه مجازی قصد فریب کسیو نداشتم ولی هدف دارم و بخاطر هدفم چه ...

من اصلا اهل این داستان ها نیستم فقط اومدم اینجا چون حالم خیلی بده گفتم دعا کنید زودتر خلاص بشم چون خودم مجبورم این کارو بکنم و گرنه قصد مزاحمت و فریب واسه هیچ بنده ی خدایی ندارم😔

چاره مشکلات تون کار هست

هیچ کس از کار خوشش نمیاد اکثرا مجبوریم با وجود مریضی جسمی ، روحی و... کار کنیم

همه که حمایت خانواده ندارن

خودتون کار پیدا کنید به دنبالش پول رفیق خانواده خوب هم میاد

با خانواده زندگی میکنم ولی پدر و مادر من اصلا براشون مهم نیست من چه دردایی دارم و غم و اندوهم چیه او ...

خودکشی تباهی محضه دوست من

این دنیا قشنگ بود نه واسه ما . حداقل تا الان💔

لاقل اونورمون خوب باشه نه که اونجام زجر بکشیم 

به خدا نزدیک شو با اون دردو دل کن ازش کمک بخواه 

اولش سخته چون ما آدمیم دوست داریم یکی کنارمون باشه ببینیمش لمسش کنیم ولی تلاش کن مطمئن باش خودش درست میکنه .

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

چاره مشکلات تون کار هستهیچ کس از کار خوشش نمیاد همه مجبوریم با وجود مریضی جسمی ، روحی و... کار کنیمه ...

هیشگی با ادمای بدبخت و بیچاره دوست و رفیق نمیشه. من هیچوقت هیچ دوست و رفیقی نداشتم چه پسر چه دختر

خودکشی تباهی محضه دوست مناین دنیا قشنگ بود نه واسه ما . حداقل تا الان💔لاقل اونورمون خوب باشه نه که ...

۲۶ سال با خدا رفاقت کردم و کج نرفتم اخرشم اینجوری. بچه بودم میگفتن بعد از سختی اسانی میاد منم گفتم دارم زجر میکشم بزرگ بشم اسون میشه برام ولی بدتر شد.جهنم با جهنم فرقی نداره. اینجا جهنم بود اونجا هم جهنمه. خدایی که توی این دنیا هواتو نداشت و تو رو گردن نگرفت اون دنیا که هیچ هزار تا دنیای دیگه هم که بیاد هواتو نداره و تو رو گردن نمیگیره هر کی که خدا دوسش نداشته باشه عذاب میکشه تا ابد

هر ادمی توی این دنیا به یه امیدی زنده اس و یه دلخوشی داره و ادامه میده حتی اونی که سرطان داره به خاط ...

بیبن همون ادمی که ثروت داره الکی بدست نیاورده مثلا یه پزشک درامدش بالاست ولی برای رسیدن بی این شغل میدونی چقدر سختی کشیده چقدر شبانروز درس خونده حالا هستن یه عده ای ارثی صاحب ثروت شدن ولی همینها هم اگر قدر ندونند همه رو دود هوا میکنن 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*