2777
2789

با اون توصیفات شما واقعا ۳۰۰ تومن کمه کل حقوقشو باید بده بهت چون هنه کارو شما داری میکنی همه خرجارو

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فکر کنم

خب شما اول باید ببینی چقد حقوق داری چقد قسط داری بعد باقیشو بزار واسه خرج خونه والباقی.همیشه یه لیست از مواد غذایی داخل خونه تهیه کن که چی نداری یا داری .هرچی نداری لیست کن بخر تا همشون تموم نشده نرو خرید.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

شوهر من سر ماه ۱۵۰ تومن بهم میده بعدش میگه قسطارو بدم اگه چیزی موند بازم بهت میدم ولی من دیگه نمیگم بهش ولی با این ۱۵۰ تومن هیچ کاریمو نمیکنم از خرج لباس گرفته آرایشگاه یا هرچیز دیگه ای اون میخره من اصلا پول چیزیو حساب نمیکنم یعنی خودش نمیذاره هیچوقت میگه خودم میدم معمولا هم ۵۰ تومنشو خرج شکمم میکنم ۱۰۰ تومنشو میندازم قلکم که نمیدونه قلک دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بعد توقع داره باشگاه و کلاس و بیرونم برم  خودمم دوست دارم برا خونه ی وقتایی ی چیزای ک دوست دار ...

اونوقت باید پس انداز کنی تا بتونی بخری همیشه واسه خودت یه پولی داشته باش

خدایا میدانم که میبینی...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز