2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به من خرجی مشخصی نميده کارتو تو خونه میذاره هرچي ميخام خرج میکنم بعدم ميذارم... بعضی وقتا خالی ميشه بعضی وقتا نه... منو شوهرم با هم صافو صادقیم.. اهل پس اندازم نیستم. بگم ندارم واقعا قبول میکنه ک ندارم اعتماد داره   

یاد بگیر اگه بدی کردن بت...صاف کنی ولی نره لبخندت.. 😉😁
شاید واست خنده دار باشه ولی من قلک دارم.پول خرد میریزم توش.یا مثلا تو کیف خودم یا شوهرمو نگاه میکنم ...

آره منم قلک خریدم شوهرم گذاشت تو کمد خودش خودش بعضی وقتا پول میندازه منم ب قول شما پول خورد تو خونه هرجا پیدا کنم برمیدارم میندازم آخه آقا استعداد خاصی داره تو پول پخش کردن

چیزی واسه گفتن ندارم😊
به من خرجی مشخصی نميده کارتو تو خونه میذاره هرچي ميخام خرج میکنم بعدم ميذارم... بعضی وقتا خالی ميشه ...

ن اون ب من اعتماد داره بگم ندارم میده بهم ولی خودش بهم چیزی نمیگ آخه پس انداز نکنیم خونرو چیکار کنیم باید تاآخر مستاجر باشیم

چیزی واسه گفتن ندارم😊
خداروشکر خونه خیلی مهمه خونه داشتم پس اندازو چیکار میخواستیم

اشتباه نکن.پس انداز همیشه باید باشه که چیزای دیگه که دلت میخواد بخری.بچه دار میشی باید نیازای اونم براورده کنی.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
اشتباه نکن.پس انداز همیشه باید باشه که چیزای دیگه که دلت میخواد بخری.بچه دار میشی باید نیازای اونم ب ...

نیاز بچه ک پدرش هست دیگ ن ی مقداری آره باید باشه همیشه ولی نجوری ک مث الان جز و ولز بزنم برا پس انداز

چیزی واسه گفتن ندارم😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز