2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاریه ک شده ب این فک کن اگه بدنیا میومد شاید چون شرایطشو نداشتین خوشبخت نمیشد 

همش فک میکنم اگه میموند آیندش چی میشد، چه شکلی می شد، فک میکنم دختر میشد 

یک ماه و. نیم

اوه خوب پس بحث هایی که قبلا کردم بی نتیجه است.

حالا یه چیز دیگه میگم. منم یه بار این کار و کردم. شرایط نداشتم و سقط کردم. الان بعد از هفت سال که تصمیم گرفتیم و من حامله ام و شرایط خیلی جوره و همه چی خوبه.. با خودم میگم کار خوبی کردم. اون موقع شرایط واقعا بد بوددد هممون اذیت میشدیم. حالا که ذوق خودم و همسرم و میبینم، در مقابل استرس و غصه اون موقع میفهمم زیاد اشتباه نکردم. ولی خوب بهتر بود اصلا نمیشد در این موضوع شکی نیست.

گلم ایه قران هست به خاطر فقر بچتونو نکشین برخلاف گفته خدا عمل کردی روحت در عذابه توبه کن از خدا یه فرصت دیگه بخواه اینذفعه سقط نکنین تا خدا قهرش نگیره تو فامیلمون دیدم که می گم سقط کرد چند بار خدا قهرش گرفت

اوه خوب پس بحث هایی که قبلا کردم بی نتیجه است. حالا یه چیز دیگه میگم. منم یه بار این کار و کردم. شر ...

پس شما هم این کار. و کردید ؟  الان حال روحیتون بهتره ؟ بعد این همه مدت به اونی که سقط کردید دیگه فک نمیکنید ؟

گلم ایه قران هست به خاطر فقر بچتونو نکشین برخلاف گفته خدا عمل کردی روحت در عذابه توبه کن از خدا یه ف ...

من توبه کردم ، اما با خودم میگم وقتی من خودمو نمیتونم ببخشم خدا چجوری میتونه منو ببخشه

خانومی حالا به هر دلیلی شما این کارو کردی و هیچ جور نمیتونی به گذشته برگردی و چیزی رو عوض کنی
به هر حال یه روزی میرسه که شما دوباره حامله میشی و صد در صد اون روز با همه ی وجودت مراقب اون بچه خواهی بود
عزیز من حتی اگه فکر میکنی با وجود نداشتن شرایط این کارت اشتباه بود برای آرامش روانت هم که شده خودت باید بتونی خودت رو ببخشی... وقتی خودت، خودت رو ببخشی خدا هم تو رو میبخشه... با خودت و خدای خودت عهد کن که دفعه ی بعد با جون و دل مراقب هدیه ی خدا خواهی بود و در شرایطی حامله شو که آمادگی پذیرشش رو داشته باشی و اگه فکر میکنی به تنهایی نمیتونی با این قضیه کنار بیای با یه روانشناس کاربلد درد و دل کن و ازش راهنمایی بخواه خانومی

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
پس شما هم این کار. و کردید ؟  الان حال روحیتون بهتره ؟ بعد این همه مدت به اونی که سقط کردید دیگ ...

نه عزیزم. کمی فکر میکردم، مخصوصا میترسیدم فرصت و از بچه های بعدی گرفته باشم. میترسیدم دیگه بچه دار نشم ولی حالا که  حامله ام حالم خیلی بهتره. یه دوستی هم دارم بچه ش شش ماهه تو شکمش بود سقط شد. اونم خیلی آسیب دید ولی حالا بچه بعدیش دنیا اومده خیلی بهتره.