2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

270 بازدید | 30 پست

بچه ها من ۲-۳ روزی میشه یه بچه  سقط کردم حالم اصلا خوب نیست خیلی عذاب وجدان دارم و احساس میکنم نمیتونم خودمو ببخشم 

چی کار. کنم ؟ همش به خودکشی فک میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟؟ فکر میکنی تقصیر خودت بوده؟ بشین با خودت منطقی بررسی کن، راه هایی که داشتی که نزاری اینجوری بشه چی بود؟ مسئولیت اطرافیانت تواین موضوع چی بود؟ اگر یه مشکل جسمی بوده، به نظر خودت نقش خود شما در تولید بدنت و بدن اون بچه چی بوده؟؟ اگر بچه قوی و سالم بود، ( البته من نمیدونم شما چند وقتت بود) آیا به راحتی سقط میشد؟؟ اگر سقط نمیشد و خدای نکرده مشکلی داشت و نقصی تو اندامش بود، ادامه زندگیتون چه طور میشد؟؟ آیا شما راحت و خوشحال بودی؟ خود بچه چی؟؟

به همه اینا فکر کن، جواباشو برای خودت بنویس و از توش مسیری پیدا کن که به خودت دلداری بدی.