2777
2789
شوهرم با وجود این ک میبینه مادرش و خواهرش  اذیت میکنن بازم میخواد بریم طبقه بالا مادرش  ت ...

خب اینکه توی عقد به مشکلاتتون پی ببرید خیلی خوبه اما حیفه برای یک موضوع ساده زندگی رو از هم بپاشید اگه راهی برای حلش هست...من میگم باهاش حرف بزن بگو اگه اینکارو نکنی جدا میشم ببین چی میگه

خدایا راضیم به رضای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا .تا کی میخایم ب حرف بی ارزش دیگران گوش بدیم و زندگیمونو خراب کنیم .خانومم زندگیتو ول نکن ب خ ...

من گفتم عزیزم ب خاطر این ک اونا رو نمیشه عوض کرد و دوس ندارم تو روی هم وایسیم و احتراممون از بین بره بیا جدا خونه بگیریم 

ب مامانت سر میزنیم میاریمش خونمون خونه بقیه بچه هاش میره 

حتی گفتم هفته ای دو یا س شب خودمون بریم پیشش بخوابیم 

اما خونه جدا باشه 

اما اصلا قبول نمیکنه 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
حتی به قیمت از هم پاشیدن زندگیش؟

مردا معمولا نمیان مشاوره .برنم مشکلاتشونو گردن نمیگیرن 😏

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
من گفتم عزیزم ب خاطر این ک اونا رو نمیشه عوض کرد و دوس ندارم تو روی هم وایسیم و احتراممون از بین بره ...

خب طبقه بالاشم که باشید هر دقیقه که پیشش نیستید! اصلا توجیهش چیه که بره پیش مادرش؟

خدایا راضیم به رضای تو
من گفتم عزیزم ب خاطر این ک اونا رو نمیشه عوض کرد و دوس ندارم تو روی هم وایسیم و احتراممون از بین بره ...

من خاهر شوهرم مستاجرمونه راه پله مشترک .خاله شوهرمم چسپیده به ما .ولی من نذاشتم حریم زندگیم زیاد بیان .که مزاحمم باشن تا دعوت نکنم نمیان شمام اگه از اول رو ندی مشکلی پیش نمیاد  

واقعا همه ی اینا رو گفتم اما بازم.... 

میگه مامانم رو نمیتونم راضی کنم اما تو رو میتونم

وااااا

ببین عزیزم من فکر میکنم پسری که میخواد ازدواج کنه باید به یه درجه ای از استقلال رسیده باشه که بتونه جدا زندگی کنه اما کسی که نتونه تفکیک کنه و هنوزم بچه مامانشه نمیتونه تکیه گاه قابل اعتمادی باشه

خدایا راضیم به رضای تو
خب طبقه بالاشم که باشید هر دقیقه که پیشش نیستید! اصلا توجیهش چیه که بره پیش مادرش؟

مامانم تنهاس،پیره 

مامان‌بزرگش 90 سالشه تهران تنها زندگی میکنه اونوقت انقد از سر مامانش میترسه شوهرم

وااااا ببین عزیزم من فکر میکنم پسری که میخواد ازدواج کنه باید به یه درجه ای از استقلال رسیده باشه ک ...

همین موضوع منو ترسونده

موافقم

بخدا با خاهر شوهرم ده تا پله فاصله س .حریم خودمونو داریم .دلیلی نیست تو یه ساختمونیم رو دوش من باشن یا خونم پلاس باشن .هر جا میرم و میام و ..... خبر ندارن