2777
2789
عنوان

آرام جعفری چقدر عروس خوشکلیه 🥰❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 111 پست
کلی عمل کرده بدون عمل خیلی زشت بوده

تو زیر اسمان شهر هم همین شکلی بود که

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی شناختمش ولی سرچ کردم الان خوشگل نیست ولی تو عروسیش خیلی خوشگل شده 

من قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

کلی به خودش میرسه عمل زیبایی اینا کرده. اما خوب در کل خوبه و به دل می شینه. رنگ موهاش واقعا افتضاح بود تو عروسیش

بزن باران به نام هر چه خوبیست / به زیر آوارگاه پایکوبیست / مزارع تشنه جویباران پر از سنگ / بزن باران که وقت لایروبیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز