2777
2789
عنوان

زدواج عشقی بهتره یا سنتی

203 بازدید | 24 پست

ازدواج عشقی بهتره یا سنتی؟ شما کدومو دوست دارین؟ 😍💍

سلام دخترا 💕
یه سوال داشتم ذهنم درگیرشه گفتم از شما بپرسم.
به نظرتون آدم باید عاشقانه ازدواج کنه یا سنتی؟

مثلا:
✅ عشقی: با یه آقا آشنا بشی، باهاش در ارتباط باشی، کم‌کم ازش خوشت بیاد و وقتی مطمئن شدین، خانواده‌ها بیان وسط و برسین به ازدواج...
یا
✅ سنتی: خانواده یا فامیل براتون خواستگار معرفی کنن، اولین بار تو جلسه معارفه/خواستگاری همدیگه رو ببینین، بعد کم‌کم شناخت شکل بگیره و اگه جفت هم بودین ازدواج کنین.

شما خودتون کدوم مدل ازدواجو بیشتر قبول دارین؟
بیشتر طرفدار عشق قبل ازدواجین یا خواستگاری سنتی؟
تجربه‌هاتونم بگین، خیلی دوست دارم نظرات مختلف بخونم 💬🌸

فقط دعوا نشه ها 😂 هرکی نظرش محترمه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ازدواج از نظرم کار بی خودیه

نرهای این زمونه همشون خرابن

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻حق

فدات ❤️

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

هیچ آداب و ترتیبی مجوی

هر چه میخواهد دل تنگت بگوی

هیچ حد و مرزی نداره هیچ نظر قاطعی وجود نداره هیچ کدوم به دیگری برتری نداره. به شخصیت آدمها به فرهنگ و زندگی و خوانواده شون بستگی داره و مهمتر از همه به قسمت آدمها. 

خودم سنتی ازدواج کردم و خیلی راضیم و عاشق همیم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

سنتی چون مطمئنی پسر قصدش ازدواچه خانواده اش راصین تو دوستی اولا یه سری اصلا قصدشون ازدواج نیست فقط عمر دختر رو هدر میدن تازه اگر یه وقت هم به ازدواج برسه خانواده مخالفن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ماهم همینطور من خودم مجردم و اهل دوستی نیستم

منم مجردم 

ازدواجایی که با عشق بود قبلش خیلی برای رسیدن به هم شوق داشتن ولی بعدش عادی شدن 

اما سنتیا درسته از قبل خیلی شناخت نداشتن ولی بعدش عاشق تر شدن

من خواهرم سنتی و برادرم با عشق ،قشنگ میبینم تفاوتشو

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨