2777
2789

هفته پیش داشتم تو اینستاگرام می‌گشتم، یه ریلز جالب پیدا کردم.

یک مشاور کسب‌ و کار که مدرک ارشد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی داره، این حرف‌ها رو در یک دوره آموزشی به شرکت‌کنندگان دوره داشت می‌گفت: 

۳ تا شغل الآن می گم که توی کارگری درآمد ماهانه بالای ۷۰ میلیون تومن دارن. 

کارگری از کارمندی خیلی وقت‌ها پولساز تره، برعکس چیزی که فکر می‌کنید، کی گفته باید کارمند باشی؟ 

ماها فکر می‌کنیم الآن اگر بریم کارگر بشیم، زشته، اصلاً قباحت داره، . نه، اصلاً همچین چیزی نیست. ولی ما فکر می‌کنیم باید بریم کارمند رسمی دولت بشیم، از ساعت ۷ صبح تا یک ظهر، آخرش ماهی ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومن فقط بگیریم.

اولیش آرماتوربندی هست. ۶ ماهه یاد می گیری و استادکار میشی، حداقل ماهی ۷۰ میلیون تومن درآمد داری. 

دومیش جوشکاریه. یه دوره می‌بینی، یه ذره تجربه، زیر ماهی ۸۰ میلیون تومن در نمیاری. 

سومیش کناف‌کاری یا سقف کاذب هست، درآمدش ماهانه بالای ۱۲۰ میلیون تومن داره.

شما زمانی به ثروت می‌رسید که این تفکروت را بذارید کنار. می‌ره تو ساختمان با آرماتوربندی شروع می‌کنه. چرا فکر نمی‌کنی یه روز بشه یه سازنده بزرگ؟ 

به خدا الآن درآمد بیشتر کارگرها از کارمندها بیشتره. اینم بدونید، اونی که می‌ترسه لباسش کثیف بشه، آخرش حتماً جیبش خالی می‌مونه.

حالا شما کاربران نظرتان رو درباره صحبت‌های این فرد بگید. چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اینا شغل های خوبی هستند سخت میشه برای خانم ها مثلا ارماتور بندی / کناف کاری و جوشکاری 

اما به نظرم کارمندی باشه شغل آزاد ثبات خاصی ندارد اما کارمندی میشه یک برنامه ریزی کرد و بعدش شغل دوم داشت 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

نظر خاصی ندارم ولی از اینکه مشاغل کارمندی کوبیده بشه که کارگری بره بالا حس خوبی ندارم 

هر کدوم مزایا و‌معایبی دارند 

و هرکس با توجه به شرایط و مهارت و تخصصش انتخاب میکنه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

صبح جمعه ای واقعا که بیکاری بحث سوسیالیستی میکنی! آخه من به تو چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرماتوربندی و جوشکاری خیلی شغل های پرخطریه.کناف هم ک ماشاالله هر قدم میری ی دفتر کناف و دکوراسیون هست

بعدش هم آرماتور و جوشکاری باید خیلییییی تجربه داشته باشی ک چارتا آدم بشناسنت. چون اکثرا پیمانکارا،خودشون چند نفر رو دارن ک براشون کار میکنن.

ولی در کل قبول دارم بعضی شغل ها شاید وجه اجتماعی خوبی نداشته باشن بین مردم ولی درامدشون خوبه.

یکی از اقوام همسر آبجیم،توی کار ضایعاته. از کنارش خونه و ماشین خوب گرفته.

ولی خب برای من ب شخصه جایگاه اجتماعی شغل بیشتر از دراندش برام مهمه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

عزیزم من رشتم فنیه، همه اینکارارو که میگی تو پروژه دیدم، کارِبه اصطلاح یدی خیلی خیلی سخته، خیلی توان بدنی میخاد، خستگی فیزیکی به مراتب از خستگی فکری سختتره، کار تو سرما گرما ... سختی، ارتفاع ... اگر قرار بر درامد باشه باید این مشاغل حقوقشون کمه کم میاهی ۲۰۰ تومن به بالا باشه تا ارزش داشته باشه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

داداش من برقکاره و درآمدش عالیه

داماد ماهم برقکاره. ولی چون شهر کوچیکه و همه ی جوری آشنان،یا پولشو دیر میدن یا تیکه تیکه میدن.وگرنه درامدش ب خودی خود خوبه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
امضاتون👍

🌹❤️❤️ لایک ب خودت😘😁

درضمن اینم بگم خیالیا به اصطلاح تو اینستا مدارکشون جعلیه و مدرک جعلی که کنتر نمیندازه، ایشون اگر حتی یه جوشکار از نزدیک دیده بود اینو نمیگفت...

اینم بگم جوشکاری با دوره آموزشی تو رو استادکار نمیکنه، تنظیم دستگاه جوش تجربی هست،  تسلط رو نوع جوش با تکرار بوجود میاد سابقه و زحمت ... صرف اینکه شما بری دوره ببینی مثل یه فرمول ریاضی نیست که بتونی تعمیمش بدی ... حداقل باید ۵ سال تجربه کسب کنی، وردست باشی... تا بعد بتونی مستقل بشی... همونم جوشهای خاص درامد زیاد داره، نه هر جوشی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی