2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله متاسفانه ببخشید ولی از ......میخواد یعنی نه جای اصلی 😒😭😅

ببخشید شما هم راضی میشین به این کار. آخه از منم همچین درخواستی کرد دیشب قبول نکردم قهر کرده صبح زود رفته بیرون امروزم میخوام برم  خونه مامانم دعوتیم گفت نمیام حوصله ندارم

نه خیلی خیلی کم 

اگه خیلی اضطراری باشه یه جور دیگه ...

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببخشید شما هم راضی میشین به این کار. آخه از منم همچین درخواستی کرد دیشب قبول نکردم قهر کرده صبح زود ...

بدرک عزیزم یکم به خودتون احترام بذارین

شرعا هم چنین چیزی درست نیست چه برسه عقلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ببخشید شما هم راضی میشین به این کار. آخه از منم همچین درخواستی کرد دیشب قبول نکردم قهر کرده صبح زود ...

خب ببین همین‌قهر میکنن منم وقتی پریودم و قبلش چند روز نزدیکی نداشته باشیم آره قبول میکنم 

ولی خب به ارگاسم نمی‌رسم انگار فقط اون.لذت می بره 

بخدا تموم کرد ولی ژل روان کننده س بهش میگن ببین منم اصلا خوسم‌نمیاد اصلا ولی خب میگم بهت اینکه بره ب ...

عزیزم عذر میخوام دخالت میکنم،یعنی شوهر آدم اینقدر درک نداشته باشه که همسرش تو کل ماه یک هفتشو اونم نه به اختیار خودش نمیتونه؟؟؟خیلی بده اینجوری،حالا اگه خودتون رضایت داشتین یه چیزی که بازم صحیح نیست 

یعنی همسر شما اگه یه هفته به خاطر پریودی همسرش نتونه کاری انجام بده به فکر یکی دیگه میفته؟؟این ها طبیعت زنه و باید به شوهرت یاد بدی که بهت احترام بزاره و فقط به فکر خودش نباشه 

ببخشید اگر ناراحت شدی 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤