2777
2789

خودم اولیشو می‌گم

وقتی چهارسالم بود دندونم خراب بود (آخه عاشق قند و شیرینی بودم) منو بردن دندونپزشکی.

انقدر از دیدن یونیت ترسیدم که موقع معاینه دکتر رو چندتا  گاز گرفتم و فرار کردم از مطب..تو خیابون پلیس منو گرفت که ماشین منو نزنه و منو برگردوند مطب.خلاصه نگم چه الم شنگه ای راه انداختم.دکتر هم گفت اینو ببرین خونه چون خیلی بدجور  شوکه شده. تو راه که برگشتیم خودمو قایم می کردم از چشم بابا😁اومدیم خونه فک می کردم مجرمم.تا دو سه هفته خیلی مودب بودم فک میکردم پلیس دنبالمه 😁😁😁

😂😂

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا هرچی فکر میکنم نمیتونم یه خاطره ی بانمک از بچگیم بگم🥲🙃

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨