2777
2789
عنوان

خانم های زرنگ و با سیاست جواب بدن

498 بازدید | 29 پست

اگه تو جمع همسرتون هی هوی صداتون کنه اینم بپذیرید که اخلاقش اینه و تعقیر نمیکنه چجوری رفتار میکنید که نه کدورت و دعوایی بشه و هم شخصیتتون حفظ بشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نمیشه کرد

اون اقا با نحوه ی صدا کردنش همه چیزو خراب میکنه

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

چون از روز اول یه دعوای حسابی باهاش نکردی هی و هوی ببخشیدا به حیوون میگن عقل درست حسابی نداره شوهرت مگه تو جمع باید بهترین شکل ممکن صدات بزنه که کسی سو استفاده نکنه این برعکسه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چون از روز اول یه دعوای حسابی باهاش نکردی هی و هوی ببخشیدا به حیوون میگن عقل درست حسابی نداره شوهرت ...

برام مهم نبود اوایل الان دیگه جلو تازه عروس ها که سنشون ازم خیلی پایین تره اینجور میگه خجالت میکشم بقیه میشناسنش

برام مهم نبود اوایل الان دیگه جلو تازه عروس ها که سنشون ازم خیلی پایین تره اینجور میگه خجالت میکشم ب ...

اتفاقا باید مهم بوده باشه عزیزم یکم عزت نفس داشته باشه چرا به خانمی مثه شما بگه هی هوی مگه اسمت چه مشکلی داره بگو خانمم عزیزم نخواستم حداقل اسممو صدا بزن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
مثلا چجور رفتار میکنی لبخند بزنی احمقانه به نظر میاد رفتارت؟

حقیقتا میدونی چیه ..من در مورد مدت ازدواجتون نمیدونم اینکه نامزدید یا عروسی کردی و ...

اما به هر حال اگه من بودم همسرم همون سری اول که اینجوری صدام میزد برخورد جدی میکردم که دیگه تکرار نکنه

اما مسلما نباید به این نحو صدا زدنش لبخند بزنی ... مثلا اگه تو اونو با های و هوی صدا بزنی بهت لبخند میزنه؟ نه

باهاش بشین عاقلانه صحبت کن شاید متوجه شد 

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

حقیقتا میدونی چیه ..من در مورد مدت ازدواجتون نمیدونم اینکه نامزدید یا عروسی کردی و ...اما به هر حال ...

ما اصلا باهم حرفی نداریم داییش اومده بود از این پرسیده خانمتم هست گفته اره تو اتاقه اونم خواسته با من حال احوال کنه صدام میکرد که داییم با توعه وگرنه ما باهم حرف نمیزنیم

عزیزم ایشون دارن بهتون بی احترامی میکنن با یه دعوا توی تنهایی خودتون کار جمع میشه

حوصله و کشش دعوا ندارم فقط کاش یادشون بره افرادی که اونجا بودن و شنیدن ، فکرش افتاده تو مغزم نمیزاره بخوابم