2777
2789
عنوان

خاله ی بدجنس

330 بازدید | 37 پست

امشب کل فامیل دور هم جمع شده بودن فقط ما و یکی از دایی هام نبودیم انگار بعد امشب یکی از خاله هام که با مامانم خیلی صمیمیه زنگ زد به مامانم. انگار یکی از خاله هام حسابی راجع به مادرم دروغ بهم بافته و تحویل دایی هام داده و جالب اینه که بار اولش نیست قبلا هم اینکارو کرده حتی یه بار کلی پشت سر من و خواهرم بدگویی کرده بود در حالی که من و خواهرم چند ساله با فامیل رابطه ای نداریم حالا مامانم از اون موقع حالش بده هی میاد و میره و حرص میخوره. دلم خیلی واسه مامانم میسوزه خیلی ساده دل و مهربونه.

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

قطع ارتباط فوری دور میدان آزادی 

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش برخورد جدی کنین و قطع رابطه کنین

متاسفانه این خاله ام قطع ارتباط حالیش نیست من دو ساله ندیدمش هر روز از جانبم یه دروغی تحویل بقیه میده

راستش ما قطع ارتباط کردیم فقط ولمون نمیکنن متاسفانه😂

چقدر سمج😂 

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

وای چقد شبیه همیم😥😥بخدا همینارو مام کشیدیم.مامانم ساده ومهربون.خاله هام دورو.نمک نشناس.دیوانه😒

پس همه یدونه از اینا دارن تو فامیل😂

مامان من خیلی مهربونه خیلی ساده دله همه رو هم مثل خودش میبینه

ولش کن بابا حوصله داریا بذار انقدر بگه خسته شه مهم نباشه برات

مهم مادرمه خیلی تحت تاثیر قرار میگیره من که عین خیالمم نیست

پس همه یدونه از اینا دارن تو فامیل😂مامان من خیلی مهربونه خیلی ساده دله همه رو هم مثل خودش میبینه

زنده باشه براتون.ما اصلا خواستگاری دخترخالم نرفتیم.خاله ی احمقم پیش همسایه تعریف کرده انقد اومدن خواستگاری دخترم.مام ندادیم😶😶

خدا لعنتشون کنه.یه آدمای حسود.نمک بحروم.برن گمشن

کاش خالتون به مادرتون انتقال نمی‌ داد حرفاشونو.اونا یه تیر انداختن خالتون آورده فرو کرده تو قلب مادر ...

خیلی با این خاله ام صمیمی ان همه چی رو بهمدیگه میگن خاله امم ناراحت شده بود واسه همین به مادرم گفت