2777
2789
عنوان

خاله ی بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 37 پست
زنده باشه براتون.ما اصلا خواستگاری دخترخالم نرفتیم.خاله ی احمقم پیش همسایه تعریف کرده انقد اومدن خوا ...

مرسی عزیزم خدا مادر شما هم واستون نگه داره

به به این که خاله ی منه قشنگ. ایشون هم هرحرفی رو بیست بار تغییر میدن و هزار تا دروغ روش میذارن بعد تحویل میدن

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

الهی 🥺براش توضیح بده باهاش صحبت کن امیدوارم قانع بشه و دیگه حرص نخوره

دو ساعت داشتیم با خواهرم دلداریش میدادیم😂 نمیدونم چطور دلشون میاد اینکارو با مادرم بکنن مادرم خیلی مظلومه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم خدا مادر شما هم واستون نگه دارهبه به این که خاله ی منه قشنگ. ایشون هم هرحرفی رو بیست بار ...

الان کلا دیگه گذاشتیمشون کنار.مامانم گفت نه شما خواهرمنید نه من خواهره شما.ادمی که به دردت نخوره باید گذاشت کنار...

الان کلا دیگه گذاشتیمشون کنار.مامانم گفت نه شما خواهرمنید نه من خواهره شما.ادمی که به دردت نخوره بای ...

حق با شماست منم همین طرز فکر رو دارم و بهشم عمل میکنم امیدوارم مامانمم یکم تاثیر بگیره

الهی😓😓ناراحت نشی ولی ایشالا تاوان بدن اینجور ادما.با خاله های خودم

راستش اصلا ناراحت نمیشم. خاله ام خیلی تاوان کارهاشو داده یکی از چشماش کوره و عملا هیچی نمیبینه اما هنوز به کارهاش ادامه میده نمیدونم این زن کی دست برمیداره

حق با شماست منم همین طرز فکر رو دارم و بهشم عمل میکنم امیدوارم مامانمم یکم تاثیر بگیره

ببین اگه اعصاب وآرامش خودتون مخصوصا مامانت براتون مهمه کلا قطع ارتباط کنید.مامانت گناه داره.دیگه ضربه روحی نخوره

ببین اگه اعصاب وآرامش خودتون مخصوصا مامانت براتون مهمه کلا قطع ارتباط کنید.مامانت گناه داره.دیگه ضرب ...

راستش امشب یه جورایی خودشم همین نظرو داشت با اختلاف فامیلای ما سمی ترین آدمایی ان که وجود دارن امیدوارم مامانم نجات پیدا کنه از دستشون

منم دلم خونه از خاله هام بخدا

یه حرفایی بهم زدن که خودم موندم

بعد همیشه از خودم پرسیدم مگه من چیکارشون کردم چی بهشون گفتم که باهام اینطور کردن

خیلی جاها دلم شکستن گریه ام درآوردن

بعد مامانم هم پشتشون دراومده

این بیشتر اذیتم می کنه که هیچ موقع هیچ کسی رو نداشتم پشتم دربیاد