2777
2789
عنوان

بازوی دخترمو بخیه زدن

171 بازدید | 5 پست

فروردین بخیه زدن. بعد کرم رژواسیل زدم از اون موقع تا الان. ولی نه تنها خوب نشده بلکه گوشت اضافه هم اورده. الان یه بار تزریق تریامیسینولون انجام دادم. گفتن ماهی یک بار انجام بدید. شنیدم ورق های سیلیکونی هست میچسبونند به جای بخیه اثر درمانی داره و جای بخیه رو صاف و کم رنگ میکنه. کسی تا حالا از اینا استفاده ورده؟ تاثیر دارن؟

لایک شم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چی تا الان استفاده کردی

هیچی تاحالا ب ذهنم نرسیده بود گوشت اضافه درآورده سفیده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....