2777
2789
عنوان

مستقل بودن زن

137 بازدید | 17 پست

تا مستقل نشدین ازدواج نکنید خانما زنی که دستش تو جیب خودش باشه خیلی خوبه

به همه سختی هاش مبارزه

خوش به حالتون

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بس کنید این بحثو😭😂

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سر همین بین پزشکی و فرهنگیان موندم فرهنگیان قطعی میارم انشالله ولی پزشکی تلاش بیشترمو میطلبه

اگه پزشک شم موقعیت اجتماعی و پول بیشتر دارم ولی خودم می‌دونم با معلمی تو مقوله ازدواج موفق ترم هم با خواستگاری که میاد هم بعد ازدواج

ازمن میشنوید باتوجه به شرایطی که دارید خودتون بهترین تصمیم را بگیرید و نذارید توی گوشتون بخونن که همه باید از یه الگوپیروی کنین .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اول این بگین تا سن ۲۵و ۲۷ نرسیدن دنبال ازدواج نباشین و ارتباط با پسر بعدشم فقط با مهریه متوسط و حق طلاق ازدواج کنید

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

مستقل بودن زن فقط بعد مالی ندارهاکثر زن های شاغلی که دیدم فقط از نظر مالی مستقل بودناز نظر های دیگه ...

اما خود همین قضیه خیلی خوبه

منم سر همین بین پزشکی و فرهنگیان موندم فرهنگیان قطعی میارم انشالله ولی پزشکی تلاش بیشترمو میطلبهاگه ...

معلمی خیلی خوبه یادمه جوون بودم دوست داشتم

وای منم میخواستم همینو بگم کلی کار خونه میکنی نه عزت و احترام داری نه پول و خورد و خوراککاش من اصلا ...

بخدا از همه نظر شاغل بودن بهتره خرجی که میده یه چی دیگه بخوام میگه مگه پول نداری چیکار کردی میخواستی نخری صبر کن تا ماه بعد خیلی زور داره واسم

ازمن میشنوید باتوجه به شرایطی که دارید خودتون بهترین تصمیم را بگیرید و نذارید توی گوشتون بخونن که هم ...

میدونی بحث چیه بحث اینه راحت پول تو کارتت هست نه اینکه خرجیم ماهانه بده بهم تا تموم بشه به چی دیگه بخوام صد بار سوال بپرسه

بخدا از همه نظر شاغل بودن بهتره خرجی که میده یه چی دیگه بخوام میگه مگه پول نداری چیکار کردی میخواستی ...

اره هعی من که حتی نمیتونم سرکار برم با دوتا بچه کوچیک و یه شوهر شکم پرست کثافت و شیاد💔

اول این بگین تا سن ۲۵و ۲۷ نرسیدن دنبال ازدواج نباشین و ارتباط با پسر بعدشم فقط با مهریه متوسط و حق ط ...

اصلا ازدواج از دور خوبه دهه هفتادی تو زمان عاشقانه گم می‌شدیم فکر میکردم شوهر زندگی مثل رمان هست اما نه هیچی شبیه رمان نیس

اونم منی که بچه هام پشت هم شد از زندگی فقط کار خونه و بچه داری فقط شده هدفم از صبح که پامیشم کار خونه کار مدرسه دخترام تا شب هر روز همینه 

نه مرخصی نه چیزی 

اره هعی من که حتی نمیتونم سرکار برم با دوتا بچه کوچیک و یه شوهر شکم پرست کثافت و شیاد💔

من خدا روشکر شوهرم آدم خوبیه از اول قید کرده بود کار بیرون دوست ندارم الان هم دوتا دختر ۵ ساله و ۷ ساله دارم روزم همش درگیر دخترامه