2777
2789

فیبروم هرچی بخوری خوب نمیشه ازون حرفها بودااااااا😆😆😆😆من 6 تا دارم تو چنتا داری ازدواج کردی   خونریزی زیاد داری مشکلت چیه 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیبروم هرچی بخوری خوب نمیشه ازون حرفها بودااااااا😆😆😆😆من 6 تا دارم تو چنتا داری ازدواج کردی  ...

نه دوتا دارم خونریزی ندارم ولی بزرگن امروز سونو دادم منتظر جواب ازمایشمم که باهم ببرم پیش دکترم ببینه نگرانم بدجوری

فقط خدا   
یو سالو نیم عروسی کردم یکسال اقدام کردم برای بارداری ولی نشده سونو دادم نوشته کیست ندارم ولی دوتا فی ...

باید جاشو ببینی کجاست وبزرگیشو اکثرا مانع بارداری نیستن مگر اینکه خیلی بزرگ باشه بالا 10 سانت برامن یکیشون بزرگ بود ولی عمل نکردم باردار شدم تو دومین بارداری بزرگتر شد هنوزم هست نگران نباش

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

منم با فیبروم باردار شدم احتمال زایمان زودرسو بالا میبره که خدا رو شکر واسه من پیش نیومد ولی دردای وحشتناک با خونریزی تویه بارداری داشتم که باعث شد سه ماه استراحت مطلق بشم