2821
2789
عنوان

دختر بفهم

364 بازدید | 36 پست

تو لایق بهترین هایی 

تو لایق اینی عین پرنسس باهات رفتار شه 

تو لایق اینی فک کنی تنها دختر این کره خاکی 

تو لایق اینی روز به روز اعتماد بنفست بالاتر بره 

اگه غیر اینه راه تو کج کن انتخابت اشتباس :

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حرفات کاملا درسته 

پسرا هم ولی خیلی قشنگ فیلم بازی میکنن 

طرف میبینی هیییییچ حسی نداره ،ولی یه جوری فیلم بازی میکنه برات که تو حس میکنی عاشق تر از این مرد وجود نداره تو دنیا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
حرفات کاملا درسته پسرا هم ولی خیلی قشنگ فیلم بازی میکنن طرف میبینی هیییییچ حسی نداره ،ولی یه جوری فی ...

حتی اگه مرد برات باز صد اعتماد نکن 

عاشق کن عاشق نشو 

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

عزیزم‌ اگه پدرو مادر با دختراشون ندار باشن محبت کنن بهشون حس امنیت بدن دختر همه جور اوکی باشه هیچوقت ...

بله گاهی اینطوریه ولی دخترایی ک محبت ندیدن هم میتونن سفت و سخت باشن

کی هست که با من مث پرنسسا رفتار کنه هی🤣💔

خیلیا هستن فقط صبور باش

2824
2823
2791
2779
2792