2777
2789
عنوان

دختر بفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 36 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی از خانوادم محبت ندیدم دیگه کلا خنثی ام و عادت به محبت ندارم هعی 🫠

منم ندیدم ولی درعوضش خدا بهم پسریو داد که ۵ساله حس میکنم جز من دختری نیس تو دنیا فقط کافیه عاقل باشی و ازته دل خودتو قبول داشته باشی بهت قول میدم 

🌵! English language **At club time *engaged💗

منم ندیدم ولی درعوضش خدا بهم پسریو داد که ۵ساله حس میکنم جز من دختری نیس تو دنیا فقط کافیه عاقل باشی ...

به به چ خوب 

ان شاءالله پایدار باشید حال دلتون بهترین باشه✨️💓

انشاءالله قسمت منم😁🌱

کجایی آرزوی محال...

به به چ خوب ان شاءالله پایدار باشید حال دلتون بهترین باشه✨️💓 انشاءالله قسمت منم😁🌱

انشالا بهترینها قسمتت گلم فقط بدون تو لایق زیباترین هایی نکنه بخای با خیانت کنار بیای نکنه بزاری بهت توهین شه

بله گاهی اینطوریه ولی دخترایی ک محبت ندیدن هم میتونن سفت و سخت باشن

آدمی که محبت ندیده فقط میتونه و افسرده و دل پر از کینه داشته باشه زندگیش پر از چالش باشه 

من خودمو میگم برادرام آزادی کامل داشتن ولی من جایی نمیتونستم برم حتی با دوستام عاشق معلمی بودم ولی نذاشتن از طریق نهضت برم و پول دانشگاه آزاد ندادن من برم پرستاری همیشه من محدود بودم به نظرت آدم عقده ای و کینه ای نمیشه الان داداشای من خداروشکر زندگیشون خوبه ولی من چی نه به جایی رسیدم نه زندگی ایده عالی دارم 

آدمی که محبت ندیده فقط میتونه و افسرده و دل پر از کینه داشته باشه زندگیش پر از چالش باشه من خودمو می ...

چون خودتو بااین حرفا آروم میکنی و به خودت تلقین که من کینه ای هستم عقده ای ایم اما نیستی تو فوق العاده ای تو دل مهربونم داری فقط شاکی هسی از همه چیز .ایشالا خدا جای همه نداشته هات یچیزیو بده که فراموش کنی همه روزای بدتو