2777
2789
عنوان

راكوتان

375 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ..صورتم خيلي جوش ميزنه رفتم دكتر پوست بهم گفته تا يكسال بايد تحت درمان قرص راكوتان باشم ازاونجايي ك ميگن خيلي عوارض بدي داره ميترسم بخورم نميدونم چكار كنم كسي تجربه اي از مصرف اين قرص داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه متاهلی.حواست باشه تا ۶ ماه بعد از قطع مصرفش هم منع بارداری شدید داره هاا

علاوه بر اون باید کبد و کلیه ات هر ماه چک بشه

حال من مثل اسیریست ک هنگام فرار،یادش آمد ک کسی منتظرش نیست؛نرفت😢

عزیزم عوارضش که زیاده درد مفاصل استخوان ترک گرفتگی لب و گونه ها خشکی پوست تا ۶ ماه هم نمیتونید باردار بشید بعد مصرف .منو داغون کرد ولی خوب شد خود دکتر به من عوارضشو گفت .ولی من ۶ ماه استفاده کردم .خارجیشو بخری ایرانیش بدرد نمیخوره.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

منم میخورم ..اگه با دوز مناسب استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد 

زیاد هم تو نت نگرد راجب این موضوع چون معمولا بیشتر جنبه های بد رو متذکر میشن 

و بعضی از کاربرا میان زیرش یه چیزی میگن که گفته باشن 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
اگه متاهلی.حواست باشه تا ۶ ماه بعد از قطع مصرفش هم منع بارداری شدید داره هاا علاوه بر اون باید کبد ...

متاهلم ولي فعلا قصد بارداري ندارم ..دكتر گفته هرماه برات ازمايش مينويسم تا شرايطتو بررسي كنم 

عزیزم عوارضش که زیاده درد مفاصل استخوان ترک گرفتگی لب و گونه ها خشکی پوست تا ۶ ماه هم نمیتونید باردا ...

من ي ساله ك يدفه اي خيلي ب شدت جوش ميزنم دكتر گفت يا تحمل كن تا ٤٥سالگي هميني يا ريشه اي درمان كن اونم فقط با راكوتان 😕

دکتر گفت ۲برابر وزن من ۴۰ بودم با ۸۰تا دونه میخوردم ۲دوره یعنی یه بسته ک تموم شد رفتم دکتر بسته بعدی ...

خداروشكر ..ب من گفت تا يك سال ..اميدوارم منم مثل شما زود نتيجه بگيرم ك نخوام يك سال اين قرصو بخورم

واقعا انقدر بد گفتن ازش خيلي ترسيدم

عزیزم زیر نظر دکتر میشه عوارض احتمالی رو کنترل کرد 

منم روز اول که میخواستم بندازم کلی با خودم کلنجار رفتم ک بندازم نندازم انقد ترسیده بودم میگفتم اگه زد بدتر خراب کرد چی یا اگه پوستم صاف شد و‌به قول یه مقاله ی نتی کبدم‌تعطیل شد چی ؟ تا بالاخره گفتم به جهنم وقتی سالم باشم اما از پوستم راضی نباشم بهترین روزای جونیم داره با حرص خوردن سر این جوش ها نابود میشه نه میتونم بیرون‌ برم نه دوست دارم اینه نگاه کنم والا روی زیبایی سایه انداخته بودن جوشای لعنتی 

تازه یادمه اولین روز که انداختم یه ساعت بعدش داشتم با خودم میگفتم الاناست که عوارضشو نشون بده یا میگفتم اره لبام خشک شد درحالی ک اونطور نبود 

عزیزم با خودت بگو من از این قرص استفاده میکنم و بدون هیچ عوارضی درمانمو کامل میکنم مدام تلقین کن ب خودت 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
عزیزم زیر نظر دکتر میشه عوارض احتمالی رو کنترل کرد  منم روز اول که میخواستم بندازم کلی با خودم ...

دقيقا منم همينطورم انقدر ك اعصابم براي صورتم خورده جوشاي خيلي بزرگ و زير پوستي ميزنم ك خيلي رو صورتم ميمونن ديگه روم نميشه هيچ جا برم چندماه ديگه جشن عروسيمه ديگه بايد خوب بشن ممنونم از دلگرميت و اينكه تجربتو بهم گفتي مگه اينكه درطول روز اب زياد بخوريم ك اثرش تو بدن كمتر بمونه ك اسيب ب كليه و كبد نزنه 

منم ۶سال پیش میخوردم،فقط منع بارداری داره دیگه یعنی تا۶ ماه بعدش نبایدبارداربشی فک کنم،دائم هم بایدچک آپ کنی وآز بدی چون دارو در واقع هورمونی هستش ممکنه خطرسازبشه ولی تاوقتی تحت نظر باشی جزهمون منع بارداری هیچ ضرر دیگه نداره