2777
2789
عنوان

راكوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 18 پست
عوارض. داره اما ب محضه قطعش همشون از بین میرن فقط حواست باشه باردار نشی....  بچ ها تلگ رام قطع ...

ممنونم عزيزم ..اخه با vپي ان هم وصل نميشه مشكل خود تلگرامه اگرفيلتر شده بود بايد با ف ي لتر شكن باز ميشد احتمالا درست ميشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم عزيزم ..اخه با vپي ان هم وصل نميشه مشكل خود تلگرامه اگرفيلتر شده بود بايد با ف ي لتر شكن باز ...

میگن کلا قطعش کردن ک دیگع با فی لتر شکنم نتونیم بریم 🤪

نمیدونم کاش وصل بشه 😢😢😢

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪
عزیزم عوارضش که زیاده درد مفاصل استخوان ترک گرفتگی لب و گونه ها خشکی پوست تا ۶ ماه هم نمیتونید باردا ...

دوستم من خارجي اين دارو رو استفاده كردم امروز اولين بار ميان صبحانه خوردمش ك يكم حالمو بد كرد مثل حالت تهوع و سنگيني معده و بعد از اون ب قدري تشنه ميشدم ك هرچي اب ميخوردم سيراب نميشدم بعدش استخوناي پام درد شديدي گرفت  بعدش دل درد و معده درد و طپش قلب ك البته بهتر شدم و الان  تشنگي واي تشنگي...انگار تمام اب بدنم كشيده شده و جاش پر نميشه ... از صبح ١٥ايوان اب خوردم باز الان تشنه ام من بدن ضعيفي دارم فكر ميكنم اين قرص خارجيش خيلي قويه نگرانم كرده البته همسرم ميگه قطعش نكن ادامه بده نميدونم چكار كنم ...شما هم اينجوري شديد؟؟فكر كنم همه عوارضشو باهم تجربه كردم انقدر بد بود دوست ندارم باز فردا بخورمش 😕