2777
2789

هم خانواده من کنترلگر و مزخرفن هم خانواده شوهرم. 

اول زندگیمون دعوا بود سر اینکه کجا زندگی کنیم کجا خونه بخریم چه طلایی بخریم چه خریدی بکنیم. 

شوهرم آدم خونواده دوستی بود ولی من مستقل بودم از اول. شوهرم بها میداد به حرفاشون دنبال این بود همه رو راضی نگه داره. سر این داشتیم به جدایی فکر میکردیم. 

یه روز من نشستم قبل ازدواج با شوهرم خیلی جدی حرف زدم. گفتم ببین اگه میخوای حرف مادرت و مادرم اجرا بشه منو بیخیال شو من دیگه طاقت دخالت ندارم. 

گفتم بیخیال شو ازدواج نمیکنم ولی اگه منو میخوای بیخبر از خونوادت بیا بریم جایی که خودمون صلاح میدونیم خونه بخریم طلایی که خودمون صلاح میدونیم بخریم. 

بعدشم عقد کنیم کسی دلش برات تنگ شد میاد آشتی کنه ولی تنگ نشد آشتی نکرد از همون اولشم خونواده نبوده. 

شوهرم نرم شد این حجم از جدیت منو دید. دیگه رفتیم گشتیم خونه خریدیم و عقد کردیم هفته بعدشم عروسی کردیم کارت فرستادیم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا تخیلیهبیکار بودم نشستم باقی تاپیکاشو خوندمیا دختر بچه هست یا مرد زن‌نما

منم همین برداشت رو کردم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یا دختر بچه هستی و یا جنس مذکر

خب گیریم من یه دختر بچه یازده ساله یا به مردم که فیکم تو چرا اینهمه وقت گذاشتی اومدی همه تاپیکای یه دختر بچه رو گشتی؟ تو از اینم بدبخت تری