من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سیکل من ۳۰ روزه ست ۷ روز قبل موعد امکان مثبت شدن هست؟ دکتر احتمال میداد دوقلو باردار ب ...
منم سی روزه هستم هر چند به نیت بارداری اقدام نکردم ولی علایم دارم امروز بیست و چهار قاعدگیمه صبح یکی تست کردم به ظاهرش که نگاه میکنی میگی منفیه ولی خیلی که بالا پایین و چپو راست کردم میتونستم حاله ببینم خشک هم که شد خطش واضحتر شد دیگه نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه ؟!