2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 72 پست
بنظرم‌ اول برو یه تست بزن تا تکلیفت مشخص بشه چون اسباب کشی هم داری استرس نداشته باشی 

بی بی چک خریدم مارک ریما ..نمی‌دونم خوبه یا نه فقط همین مدل رو داشت روش نوشته بعد از ده روز تاخیر نشون میده .نمی‌دونم الان بزنم یا صبر کنم صبح زود

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به علایم توجه نکنین  من دو بار که باردار شدم  یه بار علایم رو داشتم  یه ...

منم یه بار حامله شدم . چون بار اولم بود از درد شدید سینه هام شک کردم چون هیچوقت قبل پریود سینه هام درد نمیگرفت. اون یکی که پوچ بود و سقط شد از اون به بعد هر ماه منتظر درد سینه هامم که بشه یه نشونه. چند بار پیش اومد سینه هام درد میگرفت قبل پری منم خوشحال ولی خبری نبود. اصلا به علائم نمیشه اعتماد کرد

سلام بچه ها منم بالاخره دیروز بعد از ده روز تاخیر پری شدم و منتظرم از فردا شب لتروزول بخورم واسه اولین بار و آمپول اچ ام جی بزنم .قبلاً دوماه کلومیفن خوردم اما بی تاثیر بود رو سایز فولی هام ..گلوکوفاژ و اسید فولیک هم چند ماهه دارم میخورم

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍