2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 72 پست
چرا دو روز بعد از موعدم گذاشتم منفی بود نا امید شده بودم دیروز صبح دوباره به سرم زد که بزنم و مثبت ب ...

ای جانم ..چه لحظه قشنگی بوده اون لحظه .نی نی اولته؟

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دو روز بعد از موعدم گذاشتم منفی بود نا امید شده بودم دیروز صبح دوباره به سرم زد که بزنم و مثبت ب ...

عزیزم توکل به خدا بی بیمنفیش ردخور داره مثبتش نداره ایشالله که همون مثبته یکی دیگه بزن 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
ایشالله فقط زود نذار واقعا اذیت میشی انشالله مثبت میشه 😍

نمی‌دونم زوده یا نه . هشت روز از موعدم گذشته ...فردا هم اسباب کشی داریم .نمی‌دونم چیکار کنم ..

نه دیگه باید نشون بده منظورم قبلش بود حتما بذار

باشه حتما می‌ذارم و میام خبر میدم ..ساحل تو فکر میکردی وقتی بی بی میزنی مثبت بشه؟یا مثل من میگفتی بی بی منفی میشه حتما

ایشالله مثبته حداقل دل یه نی نی سایتی شاد میشه

ایشالا ...امیدوارم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

نمی‌دونم زوده یا نه . هشت روز از موعدم گذشته ...فردا هم اسباب کشی داریم .نمی‌دونم چیکار کنم ..

بنظرم‌ اول برو یه تست بزن تا تکلیفت مشخص بشه چون اسباب کشی هم داری استرس نداشته باشی 

اگه مثبته که پیشاپیش ممنونم 😂😂😗 ولی هاله رو خیلی سخت دیدم بعد چشمم عادت کرد که میدیدم خشک شدنی وا ...

چون زودتر از موعد زدی کمرنگه دیگه ،ان شاالله هاله توهمی کاذب خاک برسر نباشه  

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز