2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 72 پست
سه روز بعد تاخیر، سرگیجه داشتم، و تخمدانام داشت از درد  میترکید همش احساس میکردم الانه که پریود ...

منم همچین حس کمردرد و پری دارم اما چرا همش حس میکنم حامله نیستم

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونی که نشون نداد باعث شد نی نیم سقط بشه  ولی بعدی بارداری دومم بود که 26 دوره نشون داد

سیکل من ۳۰ روزه ست 

۷ روز قبل موعد امکان مثبت شدن هست؟ 

دکتر احتمال میداد دوقلو باردار بشم 

موعد قبلي من ٩فروردين بوده اما هميشه ٦ روز جلو ميافته يعني ميشه ٣ ارديبهشت  امشب زدم منفي بود ...

زود زدی عجله نکن .دارو مصرف کردی؟؟

چرا تست نمیزنی؟😲😲😲😲😲😲😲

میترسم منفی باشه...آخه همیشه تاخیر داشتم ..هورمونام بهم ریخته

مبارکت باشه من تو این یکسال آنقدر بی بی منفی دیدم که دیگه خسته شدم ...دلم خیلی بچه میخاد ...خیلی درد ...

انشاالله که این ماه مامان بشی امیدت به خدا باشه من وضعم خیلی خراب بود فکر نمیکردم به این زودیا بار دار بشم 

سیکل من ۳۰ روزه ست  ۷ روز قبل موعد امکان مثبت شدن هست؟  دکتر احتمال میداد دوقلو باردار ب ...

منم سی روزه هستم هر چند به نیت بارداری اقدام نکردم ولی علایم دارم امروز بیست و چهار قاعدگیمه صبح یکی تست کردم به ظاهرش که نگاه میکنی میگی منفیه ولی خیلی که بالا پایین و چپو راست کردم میتونستم حاله ببینم خشک هم که شد خطش واضحتر شد دیگه نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه ؟!

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
انشاالله که این ماه مامان بشی امیدت به خدا باشه من وضعم خیلی خراب بود فکر نمیکردم به این زودیا بار د ...

برای منم دعا کن زودی باردار بشم و ی نی نی ناز داشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز