پفتن مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 2057 عنوان اجابت دعا 528 بازدید | 57 پست سلام دوستان گلم، امروز اول شعبان بیاین واسه مشکلات همدیگه دعا کنیم تا ان شاء الله اجابت برسه خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 1397/01/29 | 00:58 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92215 تو برام دعا کن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
**دختربهار عضویت: 1391/08/01 تعداد پست: 13968 ان شاالله عزیزم ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
پفتن مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 2057 سوره یاسین خیلی سفارش شده ب اجابت دعا خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢
دخترووونه79 عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2294 واسه منم دعا کنید دعاتون میکنم "مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
مهسا1989 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 4242 انشالله مشکلات همه حل بشهالهم صل علی محمد وآل محمد خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
khanomi1393 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 5627 التماس دعا فراووون یه سالو نیمه منتظرم خدا بهم نی نی بده.اینماه خیلی امید دارم.😦 الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92215 یک بارم شما تاپیک بزنید دعا کنیو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
قاصدک۲۰ عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 4416 برای من هم دعا کنید لطفا دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
عشق_جان75 عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1670 الهی همه به حق سر بریده امام حسین حاجت روا بشنواسهمنم دعا کنید زندگیم یه رونقی بگیرهو خدا بعد دوسال انتظار بچه بهم بده الهم صل علی محمد وآل محمد
فینگیلی8467 عضویت: 1394/04/24 تعداد پست: 6642 منم دعا کنید دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
پفتن مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 2057 تو برام دعا کن چشم عزیزم اگه قابل باشم شما هم منو فراموش نکنید خیلی محتاج دعام 😢 خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢