2777
2789
عنوان

اجابت دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 57 پست
ان شاءالله ممنون دوست عزیزم .شما هم هر چی از خدا میخواید بهترینش رو بهتون بده    

فدات بشم عزیزم چقدر دعات ب دلم نشست خواهش میکنم واسه مشکلم دعا کنید زودتر حل شه 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن روز دیگ تولد حضرت علی اصغر هر شب زیارت عاشورا بخونید و ب خودش توسل کنید ان شاء الله حاجت روا شید ...

ممنون عزیزم.انشالله همه حاجت روابشیم

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
ان شاالله سلامتی ،ثروت ،دل خوشی و آرامش به زندگی همه مون سرازیر بشه. آمین

الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

انشاءالله هرکس هر حاجتی داره برآورده بشه... برا منم  دعا کنید باردار باشم‌ ویچم‌ رو بغل کنم😔ص ...

ان شاءالله اینماه باهم مامان شده باشیم ‌بیایم تاپیک بزنیم خبر بارداریمون رو بدیم

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
ممنون عزیزم.انشالله همه حاجت روابشیم

ان شاء الله 

الان داشتم سرچ میکردم ماه شعبان ماه اجابت دعاس منم فراموش نکنید دوستم 

فدات بشم عزیزم چقدر دعات ب دلم نشست خواهش میکنم واسه مشکلم دعا کنید زودتر حل شه 

خدا نظر کنه کاری نداره .عزیزم خدا بهت کمک کنه ومشکلت رو با یه نعمت دلنشین جایگزین کنه

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
تورو خدا برا منو زندگیم دعا کنین.بعد از 7 سال تلاش و تحمل زندگیم داره از هم میپاشه.تورو قران دعام کن ...

زندگیا خیلی سخت شده عزیزم 😢یکی مثل من ک شوهرم داره ورشکست میکنه بدبخت شدیم هر کسی ی مشکل بزرگی داره بالاخره ان شاء الله خودش ب حق رحمان و رحیم بودنش ب داد هممون برسه و امام زمان زودتر ظهور کنه 

خدا نظر کنه کاری نداره .عزیزم خدا بهت کمک کنه ومشکلت رو با یه نعمت دلنشین جایگزین کنه

درآر عزیزم تاپیک نذر مجرب رو بخون گفتن 40 روز زیارت عاشورا رو با توسل ب حضرت علی اصغر بخونی و از خود آقا امام حسین بخوای حتما خدا بی جواب نمیزارتت عزیزم