2777
2789
عنوان

مادر خواستگارم دلم رو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 29 پست

ببین گلم قبول نکن این خوانواده وقتی از العان دارن این جوری میکنن بعد بدترش رو انجام میدن جواب رد بده  تا یک عمر پشی مون نشی 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 

اه چ مادر خسیس و بد رفتاری داره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن گرفته پسره؟

تاپیک زدی جواب ندی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

این بنده خدا ازدواج کرده تموم شده رفته ان شالله یه بخت عالی به زودی در انتظارته

کی ازدواج کرده🤔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

از منی که سن مادرتو دارم ،رهاش کن پسری که چشش به دهن مادرشه که براش تصمیم بگیره مرد زندگی نیست ،متعهد و مسولیت پذیر نیست ،ادمی که قاطع نیست به درد تکیه دادن نمیخوره پشتتو زمین میزنه ،اونا هم خسیسن هم خودشیفته هم بیشعور ،برای خودت و خواسته هات ارزش قایل شو ،زرنگ باش وعاقل،چشاتو باز کن که بعدا به چکنم چه کنم نیفتی

ببین جانم قضیه این ازدواج از همین الان معلومه

چقد میخای عزیزم بیشتر تو سرت بزنن وبیشتر تحقیرت کنن که به خودت بیای

کسی ک همون اول این کارا رو میکنه وای به حال بعدترش 

شما فردا هم دور از جون یه چشت اشکه یه چشت خون از دخالت های این مادرشوهر و فضولی ها وتوهین ها

معمولا کسایی ک تک پسرن عروس بخدا بیشتر ذلیل میشه (خودم عروس تک پسر شدم ) یه هزار تومن از دستشون در نمیومد همش میخاستن کنترل کنن همه چیو 

فازت چی تایپک بی خودی میزنی 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 

متاسفانه این خانواده هیچ ارزشی برات قائل نبودن والا همه انگشتر نشون می برن 

ببین خدا چقدر دوستت داشته که این وصلت سر نگرفته وگرنه بعد از ازدواج هر روز اعصاب خوردی داشتی

انشالله مورد بهتری نصیبت بشه و خوشبخت بشی🌹🌹🌹🌹

عزیزم من انتخاب خواهر شوهر و مادر شوهر بودم و همه مراسم ها به نحو احسن انجام شد و زیر لفظی هم بهم سرویس دادن به غیر از حلقه و نشون و عیدی های طلا.ولی الان میگم به عقب برگردم هیچ وقت ازدواج نمیکنم چون چه داستان ها که نداشتم .شما هم خیلی شانس آوردی چون با این توضیحات مادر شوهرت زندگیو برات تلخ میکرد .بشین خونه بابات پادشاهی کن و موقعیتت رو بالا ببر که یکی با موقعیت بالا و لول بالا تو زندگیت بیاد .خدا خیلی دوست داشته