2777
2789
وقتی چند تا از اون ادما رو خوب تنبیه کنن و خبرش رو هم بخش کنن این آمار کمتر و کمتر میشه و قانون عملی ...

ببخشید این امار که گفتم مال کشور انگلیسه ومیخوان واگن هارو جدا کنن ولی وقتی در ایران جدا میکنن میگن جنسیتی نکنین وما جهان سوم وعقب مانده ایم ووو

بعد هالوینو از اونا تقلید میکنیم وکیف میکنیم

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

ب گیرم شما شاد شدی بقیه که می ترس چی؟یخورده هم به فکر بقیه افراد جامعه باشین

من که نمیخوام بیوفتم تو خیابون و جاهای عمومی😐😑جشن خودمه و خیلیم استقبال میکنن و تم رعایت میکنن عاشق اینن تم به نحو احسنت اجرا کنن مهمونام🤭

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ایرانه .

هالوین فقط تو خارج خوبه ، حال و هوای هالوین داره 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
دهن سرویس متاهلی 😂😂😂دمت گرم فکر میکردم فقط من دیوونه درونم همچنان فعاله و از حرف مردم و خانواده ش ...

نه مجردم😂

ول کن بابا آدم خودش خوشحال باشه بسه

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

نه با با لبا س ها عجیب می پو شن و پارتی

شاید تهران اینطور باشه ولی قشم ی خیابون داره اونجا مردم جمع میشن اکثرا هم با تیپ رسمی میان چ خانم چ آقا 

و این عقیده رو دارن ک ترسناکتر از آدمیزاد نیست 

من اومدم امتحانی داخل دستکش لاتکس رو با آب پر کردم و گره دارم و گذاشتم تا یخ بزنه

بعد دستکش رو ازش جدا کردم و گذاشتمش داخل ظرف و آب انار روش ریختم

انصافا ترسناک شده بود😂

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

ببخشید این امار که گفتم مال کشور انگلیسه ومیخوان واگن هارو جدا کنن ولی وقتی در ایران جدا میکنن میگن ...

حرفات اصلا ربطی بهم ندارن اصلا نمی‌فهمم چی میخوای بگی

شاید تهران اینطور باشه ولی قشم ی خیابون داره اونجا مردم جمع میشن اکثرا هم با تیپ رسمی میان چ خانم چ ...

خب با لباس رسمی که مثل هر ر وزه کجاش هالوینه 

تو خا رج هم لباس ها ترسناک‌می پوشن کرج‌هم د یشب رفته بود م خیلی فروشگاه بود که می فروختن 

چرا خارجی ها ازما یاد نمیگیرن ولی ما فوری تقلیدمیکنیم

چون فرهنگ ما جهانی نیست و فقط داخل مرز های کشور خودمونه

اما فرهنگ اونا جهانیه و مختص به کشور نیست

چون فرهنگ ما جهانی نیست و فقط داخل مرز های کشور خودمونهاما فرهنگ اونا جهانیه و مختص به کشور نیست

اصلا فرهنگ یعنی کاریکه یک قوم خاص انجام میدن 

علت اصلی خود کم بینی ماست که فکر میکنیم غربیها هرکاری کنن درسته وبیشترازما میفهمن درحالیکه سن درختهای ما بیشتراز تشکیل اون کشورهاست

اصلا فرهنگ یعنی کاریکه یک قوم خاص انجام میدن علت اصلی خود کم بینی ماست که فکر میکنیم غربیها هرکاری ک ...

فرهنگ به معنای اعقاید و ارزش های یک جامعه ست

و خب زمانی این حرفت درسته که ما از اعقاید و ارزش هامون کنار بکشیم مثلاً بگیم آره همجنس.س گرای.ی مشکلی ندارد 

نه اینکه یه جشن ساده رو که قدمت تاریخی داره واسه شادی دل خودمون جشن بگیریم

فرهنگ به معنای اعقاید و ارزش های یک جامعه ستو خب زمانی این حرفت درسته که ما از اعقاید و ارزش هامون ک ...

ایا این جشن مال ماست یادرفرهنگ ماست