2777
2789

چرا تا پای این‌چیزا میاد وسط متعهد میشیم‌به آرمان های وطن دوستانه😐😬خوب جالبه وایب خوبی داره کلی کارای خلاقانه میتونی بکنی کریسمسم خیلی خفنه 🥰😍من خودم‌ یکی عاشق یلدا و نوروز و هالووین و کریسمسم و جشن گرفتن تولدا😋😍کلی کارای باحال میشه کرد ما که هالووین نمیگیریم مثلا یلدا یادمون بره اونم جای خود😍

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما انجام میدم روز عید که همگی روزه میگیریم افطار هم کدو می‌پزیم دور هم میخوریم خدا قبول کنه از همه

صنعتی سنتی را قاطی نکن

بخدا عوارض داره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

چرا تا پای این‌چیزا میاد وسط متعهد میشیم‌به آرمان های وطن دوستانه😐😬خوب جالبه وایب خوبی داره کلی کا ...

همینو میگم چیزی که واسه شادی آدم باشه ضرر هم نداشته باشه چرا باید بد باشه؟

بنظرت کدوم کاراکتر

من هرمیون گرینجر بودم🌝

کلاه جادوگری و چوب دستی هری پاتر تو دیجی کالا هست

یه شنل ساده سیاهم داشته باشی تکمیله

اگه آرایششو میخوای بکنی می تونی آرایش آلفابا رو بکنی (سبز بود)

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

همینو میگم چیزی که واسه شادی آدم باشه ضرر هم نداشته باشه چرا باید بد باشه؟

خون آشام جذاب بشو😋خیلی گنگش بالاس با یه رژ قرمز جای شنلم میتونی چادر مشکی کش دار بندازی😃😁😂ابهت داره با لاک مشکی و یکم گریم پوست سفید هارلی کویین و کروئلا و فلان اون وایب ترس نمیدن و هالووین باید ترسناک باشه ن دلقک😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بله ملحفه سفید پاکیزه میندازیم رو خودمون میریم تو خیابون 😌😎

خدای من!

بی زحمت خودتون برید به سمت بیمارسان اعصاب و روان

مردمو به زحمت نندازین

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

خون آشام جذاب بشو😋خیلی گنگش بالاس با یه رژ قرمز جای شنلم میتونی چادر مشکی کش دار بندازی😃😁😂ابهت د ...

ب گیرم شما شاد شدی 

بقیه که می ترس چی؟

یخورده هم به فکر بقیه افراد جامعه باشین

من هرمیون گرینجر بودم🌝کلاه جادوگری و چوب دستی هری پاتر تو دیجی کالا هستیه شنل ساده سیاهم داشته باشی ...

دهن سرویس متاهلی 😂😂😂دمت گرم فکر میکردم فقط من دیوونه درونم همچنان فعاله و از حرف مردم و خانواده شوهر فلان نمی‌ترسم 😝