2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا خودم میسوزه

111 بازدید | 13 پست

و نمی‌تونم کاری برا خودم کنم 

نامزدم خیلی بی محلی میکنه بهم خیلی قرار بود مث فردا بریم بیرون زنگ زد گفت من فردا کار دارم در صورتی ک کاری ندارع پنجشنبه ها تا ظهر کار میکنه بدش میره با رفیقش قهوه خونه قلیون میکشه گفت کار دارم نمیام منم خیلی دلم شکست چون لباس انتخاب کرده بودم آرایش متفاوت گفتم باشه نیا بد گفت ناراحت شدی گفتم نه ناراحت چی  من کسیو مجبور نمیکنم باهام بیاد بیرون شاید بهش خوش نگذره اونم گفت خب باشه نمیام

بدم بدون خداحافظی گوشی قط کرد خیلی دلم برا خودم سوخت 

بد دوست پسر رفیقم هر شب میاد در خوابگاه دنبالش هر شب میاد از سرکار میرسه میاد دنبالش ولی من چی هیچ توجه و محبتی ندارم نگید طلاق نمیتونم شرایط ندارم از شدت ناراحتی خابم نمیبره نمیدونم چیکار کنم واقعا 🥲🥲میخام عین خیالم نباشه ولی دلم ب حال خودم میسوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش مهمم که نباشه تو باید احساستو بگی بهش یه مدت هرموقع گفت بریم بیرون تو نرو باهاش

خیلی گفتم همیشه میگه همینه ک هست ناراحتی بسلامت سعی میکنم نگم دیگه کمتر خورد میشم

من اینقد احمقم اینقد کمبود محبت دارم ک اگه بیا بریم با سر میرم از سادگیمه بقران همیشه مواظبم کسی ازم ناراحت نشه ولی برعکس همیشه ناراحتم میکنن

کاریش نمیشه کرد دیگه برین زیر یه سقف شاید درست شد

نمیدونم من خیلی کمبود توجه دارم یکیش همینه 

یکی دیگش خانوادم ک اومدم شهر غریب ی زنگ بهم نمیزنن خودم میزنم بدم سریع قطش میکنن  انگار حال نمیکنن باهام 

زیادی در دسترسش بودی که اینجوری شدع،تقصیر خودتم هست

میترسم اتقاقی براش بیوفته همیشه ترس از دست دادن دارم برا همین همش بهش پیام میدم 

چیکار کنم ک اینجوری نباشم کمتر در دسترس باشم 

میترسم اتقاقی براش بیوفته همیشه ترس از دست دادن دارم برا همین همش بهش پیام میدم چیکار کنم ک اینجوری ...

نترس هیچیش نمیشع

خودتو مشغول کن به کار باشگاه کتاب یا هرچیزی که وقت نداشته باشی واقعا برای نامزدت،اینطوری اونم یکم بع خودش میاد

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠