2777
2789

اومد خونه من حال نداشتم

ظرفای دیروز شست ،

ناهار مخلفات پخت من فقط برنج خالی گذاشته بودم،

میزناهار چید و جمع کرد و اوناهم شست 

یکم تمیزکاری اشپزخونه و رخت چرکا رو لباسشویی ریخت و‌...

ولی من هیچوقت صبحا بیدار نمیشم راهی کنم و صبحونه بدم بهش 

شماها هر روز صبحونه میدین؟؟

من اصلا حسم نمیکشه چایی ونسکافه بذارم و...

گاهی با یه اشتباه ۱۹ نمیشی ،صفر میشی ؛دانشجویی که اماده میشه 🩺بذاره گردنش🤫😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم هیچوقت صبحانه نمیدم 

ولی شوهرم قبلنا ک وقت آزاد زیاد داشت و توخونه بود خیلی کمک می‌کرد 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

همیشه حق با خانوم هاست😁

همیشه برای صبحانه بیدار میشم حتی اگر کاری نداشته باشم، چطور مرد باید برای وعده شام سرحال خونه باشه ولی خانم برای وعده صبحانه حال نداره حضور داشته باشه 

من که شاغلم و شرکت صبحانه می خورم صبح ها با هم یه کاپ قهوه رو می خوریم

من خودم تنبلی میکنم صبحا

گاهی اصلا دیر میرسم سرکار و دانشگاه

شوهر منم خونه باشه خیلی کمک میکنه ولی من عاشق صبحانه آماده کردن و چای دم کردنم 

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

همیشه حق با خانوم هاست😁همیشه برای صبحانه بیدار میشم حتی اگر کاری نداشته باشم، چطور مرد باید برای وع ...

خب من ناهار و شام رو تقریبا همیشه اماده میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز