2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی حسوده

490 بازدید | 30 پست

یه روغن به موهاش میزد من یبار ازش زدم دیدم خوبه 

پولامو جمع کردم گفتم بیا  بریم برام بخریم .رفتیم خیابون تمام تلاششو کرد ک من یه مدل دیگه بخرم .هی میگفت بیا بریم فلان مغازه روغن های ارزونتر گیرت میاد .ولی من همونو میخواستم ،خلاصه تمام زورشو زد ک یه روغن دیگه خریدم ،دلش نمیخواد ک چیزی،داشته باشه یکی دیگم بره بخره از بس حسوده

منم چند وقت بعد رفتم همون روغنه رو تنهایی خریدم 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عمه منم از مردم میپرسید چه عطری میزنی فلان چیرو کجا خریدی

بعد یه دفعه مامانم از مانتوش خوشش اومد هر چی گفت از کجا خریدی پیچوند

اخر زن عموم گفت بابا این نمیخواد بگه از کجا خریده 

بعضی ها بخیلن 

واااا انگار لباسه ک مثل هم‌نباشه

کلا هرکی یچیزی خوشش بیاد بخره میگه چون من داشتم از من تقلید کرده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

چیزی جز حسودی نمیتونه دلیلش باشه عزیزم

خودمم میدونم خیلی زشته این اخلاق
چون من رفتم دکتر یه عالمه هزینه کردم اون بهم معرفی کرده فلان محصول رو بزن 

زورم میاد یه نفر همین طوری بگه اسمشو بگو منم بخرم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
از اول باید تنها میرفتی خوبه باز ذاتشو نشونت داد

دقیقا 

کلا تو همه چیز همینجوری حسوده ،مثلا باهم رفتیم مهمونی خونه دوستش ،دوستش به من خوراکی تعارف کرد بعد خواهرم گفت ن نمیخوره ولش کن .

حتی تو خوردن هم حسودی میکنه